Eladó lakás - Budapest XI. kerület, Tétényi út

company_logo

44 500 000

Ft

927 083 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Lakás 

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
2 szoba

Állapot:
Felújítandó

Fűtés típusa:
távhő

Emelet:
földszint

Lift:
Nincs

Ingatlan típusa:
panel

Kilátás:
utcai

Erkély, terasz:
Van

Parkolás:
Utcán

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Méret:
48 m²

Leírás

Eladó lakás - Kiváló befektetés vagy saját otthonnak!

Elképesztő lehetőség várja Önt ezen a csendes és barátságos helyen, ahol eladásra kínálunk egy kényelmes földszinti lakást, mindössze 12 lakásos társasházban. A lakás két külön nyíló szobával rendelkezik, erkéllyel, és garantáltan világos és csendes környezetet biztosít.

Két külön nyíló szoba, erkély: A lakás praktikus elrendezése két külön nyíló szobát biztosít, amelyek ideálisak családok vagy otthont osztó baráti társaságok számára. Az erkélyről gyönyörű kilátás nyílik a kertre, és remek lehetőséget kínál a friss levegőn való pihenésre.

Világos és csendes: A lakás világos és kellemes atmoszférával rendelkezik, mely ideális a pihenésre és kikapcsolódásra. A csendes környezet garantálja a nyugodt életvitelt, miközben a város szívéhez közel helyezkedik el.

Földszinti, 12 lakásos társasház: A földszinti elhelyezkedés kényelmet biztosít mindazoknak, akik szeretik elkerülni a lépcsőzést vagy az emeleti lakások zaját. Az 12 lakásos társasház kis létszámú közösséget teremt, ami otthonos érzetet nyújt.

Jó tömegközlekedés: A lakás kiváló közlekedési lehetőségekkel rendelkezik, így könnyen elérhető a város különböző pontjai. A közelben található busz- és villamosmegállók gyors utazást tesznek lehetővé.

Tétényi út és Andor utca közelében: A környék kiváló elhelyezkedése garantálja a város minden fontos részéhez való gyors és könnyű hozzáférést. A Tétényi út és Andor utca közelsége praktikus és kényelmes mindennapi életet biztosít.

Etele Pláza és Kelenföldi pályaudvar 5 percre: Az Etele Pláza és a Kelenföldi pályaudvar mind mindössze 5 perces sétára található, ami kényelmes vásárlási és utazási lehetőséget biztosít a lakóknak.

Savoya Park 2 megállóra: A Savoya Park mindössze 2 megállóra van, így könnyedén elérhető a bevásárlási és szórakozási lehetőségek széles választéka.

[17822]

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 146185973

Kapcsolatfelvétel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn