Eladó lakás - Budapest IV. kerület, Szent István tér

company_logo

71 900 000

Ft

866 265 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Lakás 

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
1 szoba

Méret:
83 m²

Állapot:
Jó állapotú

Fűtés típusa:
gáz-cirkó

Emelet:
1

Lift:
Nincs

Ingatlan típusa:
tégla

Kilátás:
utcai

Erkély, terasz:
Nincs

Parkolás:
Udvarban

Félszobák száma:
2
Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Leírás

Újpest-központban, a közkedvelt Szent István téri piac közvetlen közelében, karbantartott, kis lakóközösségű társasház I. emeletén, eladásra kínálunk egy 83 nm-es, 3 szoba+étkezős elosztású, déli tájolású téglalakást autóbeállóval.

A társasház 1991-ben épült, gondosan karbantartott. A lépcsőház igényes, tiszta, járólappal burkolt. A társasház belső, füvesített udvarral rendelkezik. Itt autóbeállási lehetőség is biztosított jelenleg 1 gépjármű számára. Opcionálisan egy 2. autóbeálló hely is bérelhető havi 15.000.- Ft-ért.

Az ingatlan 1/1-es tulajdonban van, per-teher és igénymentes. Átadási ideje: 90-120 nap!

A lakásban korszerű víz, gáz és villamos hálózat található. Több ponton záródó biztonsági bejárati ajtót, modern beltéri ajtókat, valamint redőnnyel és szúnyoghálóval felszerelt fa keretes, thermo üveges nyílászárókat építettek be. Az étkezőben és a nappaliban jó állapotú fa parketta van, a félszobákban laminált padlót helyeztek le, a többi helyiséget járólappal burkolták. Minden helyiségben lapradiátorok kerültek felszerelésre. A fűtésről és melegvíz ellátásról cirkó kazán gondoskodik.

A lakás kedvező fenntartási költségekkel rendelkezik, közös költsége: 26.477.- Ft/hó, mely tartalmazza a vízfogyasztást is. A gáz átalány 14.000.- Ft/hó, a víz átalány 11.500.- Ft/hó, így a havi rezsiköltség kb. 50.000.- Ft--55.000.- Ft körül alakulhat, természetesen fogyasztástól függően.

Az ingatlan elosztása igazán kedvező családok számára, ugyanis 3 különnyíló szobából, egy tágas étkezőből, gardróbszobából, ablakos konyhából, kamrából, valamint külön fürdőből és mellékhelyiségből tevődik össze.

A konyhabútor, gáztűzhely, beépített gardróbszekrény és egy autóbeálló a vételár részét képezi. Igény esetén a teljes bútorzat is megbeszélés tárgyát képezheti.

A társasházban a földszinten egy kb. 20 nm-es közös tároló is biztosított.

Pár perc sétatávolságon belül az Újpesti Piac, háziorvosi rendelő, posta, gyógyszertár, szépségszalon, cukrászda, étterem, iskola, óvoda, bankok, parkok, játszóterek, egyéb szolgáltatók és szolgáltatások mind fellelhetők. A közelben megtalálható a 30-as, 196-os, 25-ös, 170-es, 122-es, 204-es, 147-es busz, valamint a 12-es, 14-es villamos megállója is. Újpest-központ és az M3-as metróállomás gyalog 3 perc alatt elérhető. A belváros tömegközlekedéssel és autóval egyaránt rövid időn belül megközelíthető.

A hirdetésben szereplő adatok tájékoztató jellegűek!

A KÖZVETÍTÉS VEVŐINK RÉSZÉRE DÍJMENTES!

Hitellel kapcsolatos kérdései esetén irodánk ingyenes tanácsadással áll rendelkezésére! [17841]

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 146232277

Kapcsolatfelvétel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn