Eladó lakás, Budapest, 9. kerület Ferencváros, 131400000 Ft, 15755_bh

company_logo

131 400 000

Ft

1 412 903 Ft/m²

Cím:

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Lakás 

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
4 szoba

Állapot:
Új építésű

Fűtés típusa:
egyéb

Emelet:
3

Lift:
Van

Ingatlan típusa:
tégla

Kilátás:
utcai

Erkély, terasz:
Van

Bútorozott-e:
nem

Parkolás:
Teremgarázsban

Kertkapcsolatos:
nem

Építés éve:
2022

Költözhető:
megegyezés szerint
Méret:
93 m²

Leírás

Elhelyezkedés, környezet
A tervezési terület Budapest IX. kerületében található a Soroksári út és Mester utca között, a Páli Szent Vince templom szomszédságában. A fejlesztési terület. 684 m2 alapterületű, összközműves saroktelek. Északi irányból a Haller utca, nyugati irányban a Nádasdy utca, déli irányból a Tóth Kálmán utca határolja. A szomszédos telkeken zárt sorú beépítésű ingatlanok találhatóak.
A terület egy átalakulásban lévő, fejlődő egység része, amely jó közlekedési kapcsolatokkal rendelkezik. A főváros központi gócpontjai elérhető közelségben találhatók. A személy-gépkocsival történő megközelítés lehetősége mellett a területet érintően tömegközlekedési eszközök is rendelkezésre állnak. Hév, hajóállomás, autóbusz és villamos vonal halad a közelben.
A városon belüli kapcsolatok elemzése mellett kiemelendő a Boráros tér, Egyetemek közelsége. Emiatt a Budapest vonzáskörzetén belüli kapcsolatokat illetően is előnyös a terület elhelyezkedése. Ezek a kapcsolatok kiemelkedően fontosak, mind a leendő lakók, mind pedig az itt dolgozók szempontjából.
Építészeti kialakítás / Telepítés
A fejlesztés célja egy multifunkciós, hosszútávon fenntartható létesítmény kialakítása, kereskedelem és lakó funkciókkal. A teljes beruházás három ütemben épül, első ütemben az emeleteken összesen 262 lakás kap helyet, tárolókkal, közösségi helyiségekkel. Az épület mélygarázs-földszint-4-9 emelet kialakítású. A mélygarázs részen parkolók, tárolók, gépészet, a földszinten kereskedelem, az emeleteken lakófunkció létesül.Az épület szintjeit 3 lépcsőház (lépcső és felvonók) köti össze, melyek a lakóforgalom lebonyolítását szolgálják. A mélygarázs és a földszinti üzletterület között egy felvonó és egy mozgójárda biztosítja a közlekedés lehetőségét. A mélygarázsban az üzletet és a lakókat kiszolgáló parkolók, a térszínen a kereskedelmi területeket kiszolgáló fedett parkoló létesül
Fűtés-hűtés
A fűtés-hűtés korszerű, környezetbarát technológián alapszik: geotermikus energiát használó talajszonda rendszer kerül kiépítésre. A pinceszinten db hőfogadó állomás kerül kialakításra. A szabályozás helyiség-termosztátról működik
A hűtési-fűtési fogyasztás lakásonként kerül mérésre. A mérők lakásonként kerülnek elhelyezésre.A lakások fűtés hő mennyiségmérésének, és a hideg, ill. a meleg víz fogyasztásméréseinek távleolvasása M-BÚS rendszeren keresztül.
Villamos rendszer
A korszerű elektromos energiaellátás igényeit figyelembe véve alakítjuk ki az erős- és gyengeáramú hálózatokat. A világítási rendszerek a helyiségek funkciójának megfelelően, az előírt megvilágítási értékeket figyelembe véve készülnek, a világítótestek korszerű, energiatakarékos fényforrásúak.
Az épületgépészeti berendezések részére külön- külön erősáramú leágazást biztosítunk.
A lakások méretlen fővezetékei a tervezett elektromos felszállókon keresztül,függőlegesen vezetve csatlakoznak a szintenként kialakított fogyasztásméréshez.
Akadálymentesítés
Az épület lakószintjei funkciójukból adódóan nem igény.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 130871643

Kapcsolatfelvétel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn