Eladó lakás, Budapest, 8. kerület Corvin negyed, 113300000 Ft, 49_mev

company_logo

113 300 000

Ft

921 138 Ft/m²

Cím:

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Lakás 

Feladás dátuma:

tegnap, 17:40
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
3 szoba

Méret:
123 m²

Állapot:
Jó állapotú

Fűtés típusa:
gáz konvektor

Emelet:
4

Lift:
Van

Ingatlan típusa:
tégla

Kilátás:
utcai

Erkély, terasz:
Nincs

Bútorozott-e:
nem

Belmagasság:
3 m fölött

Havi közösköltség:
45000  Ft/hó

Költözhető:
megegyezés szerint

Leírás

Eladó a Corvinnegyedben, a körúthoz közel egy kiváló közlekedésű, 4. emeleti, 123 nm-es, három szoba + hallos, kiváló elhelyezkedésű és állapotú polgári lakás.

Az ingatlan alapterülete a tulajdoni lap szerint 123 nm, a valóságban 130 nm. Ennek az igazán polgári hangulatú, klasszikus elosztású ingatlannak a helyiségei: 3 tágas szoba, hall, konyha, fürdőszoba, külön WC és kamra található benne. A hallt egy fatüzeléses kandalló teszi igazán otthonossá, melynek melegénél nagyon jól esik egy kis beszélgetés a téli estéken. A fürdőben hidromasszázskád található. A szobák hagyományos fa parkettával burkoltak. Kiváló állapotban megőrizték a régi, fa belső ajtókat.

A nagyméretű szobák külön és egybe is nyílnak. A beépített bútorok megbeszélés tárgyát képezik. A fűtés látványkonvektorokkal, fatüzelésű kandallóval és hűtő-fűtő klimával megoldott. A lakás belmagassága 3,53 méter. Minden helyisége ablakos.

Az ingatlant 2012-ben teljes körűen felújították, az ablakokat korszerű, kétrétegű hő- és hangszigetelt üvegezésűre cserélték, valamint szúnyoghálóval és redőnnyel is felszerelték.

A bejárati ajtó 8 ponton záródó acél, biztonsági ajtó.

Tartozik hozzá egy 20 nm-es, saját pincerész is.

Közös költség: 45.000 Ft/hó, mely tartalmazza a felújítási alapot és a házbiztosítást is.

Az ingatlan egy 4 emeletes, liftes, jó lakóközösségű, rendezett társasházban található. Folyamatosan karbantartott, felújítási tartalékkal rendelkezik. Az elmúlt években kicserélték a ház gázvezetékeit, villanyvezetékeket és a kimenő csatornát is.

A környék ellátottsága kiváló mind infrastrukturálisan, mind pedig a mindennapi élethez szükséges intézmények tekintetében. A város bármely része percek alatt elérhető, bevásárlási és kulturális lehetőségek is karnyújtásnyi találhatók.

Ajánlom ezt a kiváló ingatlant nagyobb családoknak, esetleg több generáció együttélésére is alkalmas lehet. Elhelyezkedése miatt befektetésként is remek lehetőség kiadásra vagy irodát, rendelőt is kialakíthat benne.

Irodánk teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére! A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához kedvezményes hitelkonstrukciókat kínálunk. Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó ügyek intézéséhez is.


For sale in the Corvinnegyed, close to the boulevard, a 4th-floor, 123 sqm, three-room apartment with hall, excellent location and condition, with excellent transport links.

According to the title deed, the floor area of the property is 123 square meters, in reality it is 130 square meters. The premises of this property with a truly bourgeois atmosphere and a classic distribution are: 3 spacious rooms, a hall, a kitchen, a bathroom, a separate toilet and a pantry. A wood-burning fireplace makes the hall really homely, the warmth of which is very good for a little conversation on winter evenings. The bathroom has a hydromassage tub,

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 144610253

Kapcsolatfelvétel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn