Eladó lakás, Budapest, 6. kerület Terézváros (Nagykörúton kí 15996_bh

company_logo

64 000 000

Ft

1 103 448 Ft/m²

Cím:

Budapest; VI. kerület; Terézváros (Nagykörúton kívül)

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Lakás 

Feladás dátuma:

ma, 11:32
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
2 szoba

Állapot:
Újszerű

Emelet:
1

Lift:
Nincs

Ingatlan típusa:
tégla

Kilátás:
utcai

Erkély, terasz:
Nincs

Bútorozott-e:
nem

Parkolás:
Teremgarázsban

Havi közösköltség:
18000  Ft/hó

Költözhető:
megegyezés szerint
Méret:
58 m²

Leírás

Stílusosan felújított, AIRBNB-s lakás ELADÓ az Andrássy útnál. Airbnb engedéllyel rendelkezik, az Airbnb kezelő szívesen folytatja a kiadást. Jelenleg is folyamatosan kihasználva, telítve! A forgalmáról további információt telefonon tudok adni.

INGATLAN HELYSZÍNE:
VI. kerület Középső-Terézváros részén található, a Rózsa utcában. Közvetlen szomszédságban található, mindig karbantartott cseh és a görög nagykövetség. Pár lépésre az Andrássy út, 5-5 percre a Hősök tere, illetve az Oktogon. Számos nevezetesség található a közvetlen környezetében, Opera, Budapest Eye, Terror Háza Múzeum, Vajdahunyad vára, Néprajzi Múzeum, Szépművészeti Múzeum.

ÉPÜLET JELLEMZŐI:
1900-as évek második felében épült, 10 lakásos, 3 szintes, lift nélküli, szép állapotú téglaépület. A lakók nagyon kedvesek és segítőkészek. A házban felújítások már történtek (pl. a körfolyosók teljes felújítása), a ház most indult a homlokzati és tető felújítási pályázaton, így a ház értéke 1-2 éven belül jelentősen megnő.

LAKÁS JELLEMZŐI:
I. emeleten található. Alapterülete 58 nm, hatalmas parkettázott hálószoba utcára néző, 2 db hatalmas ablakkal, melyben akár négy ágy is elfér (jelenleg 1 franciaágy, 2 egyszemélyes ágy), nagy parkettázott nappali kihúzható kanapéval, szekrényekkel, TV-vel, wifi-vel. Majd a teljesen felszerelt, virágos-bokros udvarra néző 1db nagy ablakos, csendes és nagyon világos, eredeti metlakis, hangulatos konyha négyszemélyes étkezővel, gáz sütő és főzőlappal, mosogatóval, mikróval, hűtővel, és kb.2 m2-es bepolcozott kamrával! A fürdőszoba frissen csempézett, minimál stílusú, zuhanykabinos, WC-vel együtt. A lakás fekvő-galériázható, de anélkül pedig rendkívül tágas és világos.
További előnye a lakásnak, hogy rendkívül csendes, a Rózsa utca egyirányú, tömegközlekedés nélküli, így nem kell aggódnia a nagy forgalom miatt.

A bútorok nagy részre a vételár részét képezik.

MŰSZAKI FELSZERELTSÉG:
Fűtése szobánként működtethető elektromos fűtőpanellel és klíma frissen tisztított hűtő-fűtő klímával történik. A melegvíz ellátás ellenőrzött gázbojlerről történik.

KÖLTSÉGEK:
Közös költség 18000Ft. A lakás különálló közüzemi fogyasztásmérőkkel rendelkezik (vízóra, gáz- és villanyóra), teljesen tartozásmentes. Rezsiköltség 45 000 Ft/hó

PARKOLÁS:
Parkoló helyet bérelhet az utcában található mélygarázsban (jelenleg is van bérelve, ami átadható), valamint nyilvános, jó parkolási lehetőség van az utcán is.

IRÁNYÁR:
64 MFt
.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 147198548

Kapcsolatfelvétel

Profilkép
BH Admin

Buda House Partners Kft.

További hirdetései

Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn