Eladó lakás, Budapest, 2. kerület Szépilona, 278378000 Ft, 1 15965_bh

company_logo

278 378 000

Ft

2 756 218 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Lakás 

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
4 szoba

Méret:
101 m²

Állapot:
Új építésű

Emelet:
2

Lift:
Van

Ingatlan típusa:
tégla

Kilátás:
természetre néző

Erkély, terasz:
Van

Bútorozott-e:
nem

Parkolás:
Teremgarázsban

Kertkapcsolatos:
nem

Költözhető:
megegyezés szerint

Építés éve:
2024

Leírás

Várható átadás: 2025q1

A PROJEKTRŐL

Örömmel mutatjuk be ezt az új projektet, amely II. kerület szívében a Szépilona negyedben helyezkedik el. Ahogy megérkezünk a telekre egy elegáns 60 méteres nyél vezet be az utcáról, amely rendkívüli privát szférát ad majd az ottlakóknak.

A 3200 négyzetméteres telken jelenleg gyönyörű, majd 100 éve ültetett ősfák találhatóak. A fákat továbbá körül öleli egy szépen átgondolt, békés, meghitt kert.

A 12 lakásos fejlesztés, 2 épületből és épületenként 3 szintből áll. A központi lokációnak köszönhetően könnyen megközelíthető autóval, busszal és villamossal is.

Számos nívós kiszolgálási egység található sétatávolságra, amelyek tovább növelik a lakók kényelmét.

A professzionális tapasztalt csapat, ahogy előző projektjénél is, most is a legjobb minőségű anyagokból dolgozik és a legmagasabb technológiát tervezte be.

KÖRNYEZET

A projekt tervezésénél külön odafigyeltek, hogy a leendő lakók egy kellemes békés környezetbe költözhessenek. Az utcáról egy 60 méteres nyél vezet be a 2 épülethez, amely már önmagában hatalmas privát szférát ad. Az alacsony lakásszám és az emeletenkénti 2 lakás tovább növeli az említett privát környeztet. Odafigyeltek arra is, hogy a 2 épület tájolása ne zavarja egymást, ugyanakkor a maximális mennyiségű napfény juthasson be az összes lakásba.

Külön érdemes kiemelni, hogy a projekt egy 3200 nm-es lágy lejtésű telken helyezkedik el, ahol rengeteg különleges óriás ősfa helyezkedik el.

A természetközelség miatt a lakók egy meghitt harmonikus környezetbe érkezhetnek haza nap mint nap, ugyanakkor a központi lokációnak köszönhetően ugyanúgy megkapják a városi kényelmeket is.

LOKÁCIÓ

A zöld övezetben, de mégis közel a városhoz. A II. kerület szívében vásárolni egy lakást örök érték. Kimutatható, hogy Budapesten az itt vásárolt lakások tartják a legjobban az értéküket az évtizedek során.

Számos kiszolgálási egység, nívós étterem és iskolák találhatók sétatávolságra. Minden egy karnyújtásnyira az Ön kényelme érdekében.

MEGOLDÁSOK

Lehetősége lesz kiválasztani, az összes beépítendő bútort és a lakás alaprajzát is kedvére alakíthatja. Egy teljesen személyre szabott élményt nyújt, amelynek köszönhetően számos elégedett vásárló született az előző projekteknél is.

MINŐSÉG

A projekt, ahogy egy II. kerületi újépítésű lakáshoz illik csak a legjobb anyagokból és a legmagasabb elérhető technológiából dolgozik. A lakások hőszivattyús mennyezet és padló hűtés-fűtéssel érik el a tökéletes atmoszférát télen-nyáron, amely akár okostelefonról is irányítható. Magas minőségű burkolatokból lesz lehetősége választani. Az épületek homlokzatán megjelenő Trespa homlokzatburkolatok tovább emelik a projekt nívóját. A 3 rétegű óriás tolóablakok gondoskodnak róla, hogy fényesen tartsák gyönyörű lakását.
.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 145093196

Kapcsolatfelvétel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn