Eladó lakás, Budapest, 14. kerület Herminamező, 63250000 Ft, 7 53_mev

company_logo

63 250 000

Ft

821 429 Ft/m²

Cím:

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Lakás 

Feladás dátuma:

ma, 10:35
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
3 szoba

Méret:
77 m²

Állapot:
Jó állapotú

Fűtés típusa:
gáz-cirkó

Emelet:
1

Lift:
Nincs

Ingatlan típusa:
tégla

Kilátás:
utcai

Erkély, terasz:
Van

Bútorozott-e:
nem

Belmagasság:
3 m alatt

Havi közösköltség:
33000  Ft/hó

Költözhető:
megegyezés szerint

Leírás

Eladó Budapest XIV. kerületében, a Hungária körúton egy 77 m2-es, 1. emeleti, 3 szobás, egyedien, teljeskörűen felújított, kényelmes, fiatalos, napfényes lakás.

Alapterülete 77 m2, ami kiegészül egy 2 m2-es erkéllyel.
A tágas, remekül kialakított amerikai konyhás nappaliból nyílik 2 szoba. Az ingatlanban 2 fürdőszoba van, az egyik káddal és wc-vel, a másikban zuhanyzó van, a 2. wc külön helyiségben található. A tárolást 1 kis kamra könnyíti meg.

A lakást 2016-ban teljesen felújították. Ekkor cserélték a villanyvezetékeket, a vízrendszert és a gázrendszert is. A kiváló minőségű, új hő- és hangszigetelt üvegezésű nyílászáróknak köszönhetően csendes a lakás, az ablakok szúnyoghálóval felszereltek, redőnyözöttek. A fűtésről új gáz cirkó gondoskodik, a nyári meleg ellen klímát telepítettek. Tartozik a lakáshoz egy saját, kb 4nm-es tároló és egy nagyobb, közös tárolót is tudnak használni a tulajdonosok.

Belmagassága 2,75 méter.

A közös költség 33 ezer ft, ami tartalmazza a korlátlan vízhasználatot is. Ettől függetlenül a felújításkor a vízórának a helyét is kialakították.
Rezsi költsége alacsony, villany: 16.000 ft/hó átalány,
a gáz: 7.400 ft/hó átalány.

Az igényes, korszerű beépített konyhabútor a vételár részét képezi.

Az 1939-ben épült, 2 emeletes társasházban 7 lakás található. Anyagi helyzete rendezett, megtakarítással rendelkezik. A közeljövőben sor kerül a kapu cseréjére.

A környék ellátottsága kiváló mind infrastrukturálisan, mind pedig a mindennapi élethez szükséges intézményekkel.
Pár percnyi gyaloglásra van a Városliget, s tömegközlekedéssel a belváros vagy a város bármely része gyorsan elérhető. Kerékpáros útvonalak a város minden részébe elviszik, a bicikliket a közös tárolóban lehet elhelyezni.

Ajánlom ezt a kiváló tömegközlekedésű, felújított, fiatalos, napos lakást főleg fiataloknak, gyerekes családoknak, de az idősebb korosztálynak is kényelmes lakóhelye lehet.

Győződjön meg mindezekről a saját szemével is! Várom megtisztelő hívását!

Irodánk teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére! A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához kedvezményes hitelkonstrukciókat kínálunk. Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó ügyek intézéséhez is.

For sale Budapest XIV. district, on Hungária körút, a 77 m2, 1st floor, 3-room, individually, completely renovated, comfortable, youthful, sunny apartment.

It has a floor area of 77 m2, which is complemented by a 2 m2 balcony.
2 rooms open from the spacious, well-designed living room with American kitchen. The property has 2 bathrooms, one with a bathtub and toilet, the other with a shower, the 2nd toilet is in a separate room. Storage is facilitated by 1 small pantry.

The apartment was completely renovated in 2016. At that time, the electrical lines, the water system and the gas system were also replaced. The apartment is.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 144861874

Kapcsolatfelvétel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn