Eladó lakás, Budapest, 14. kerület Alsórákos, Zsigárd utca, 1582_ujei

company_logo

40 000 000

Ft

571 429 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Lakás 

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
2 szoba

Méret:
70 m²

Állapot:
Újszerű

Fűtés típusa:
egyedi mérős központifűtés

Emelet:
alagsor, szuterén

Lift:
Nincs

Ingatlan típusa:
tégla

Kilátás:
kertre néző

Erkély, terasz:
Nincs

Bútorozott-e:
nem

Havi közösköltség:
12600  Ft/hó
Költözhető:
megegyezés szerint

Leírás

A 14. kerületben, Zuglóban, a Rákos patakon túl, a csendes, fákkal övezet, szép kis utcában, a Zsigárd utca 21. szám alatt, kertvárosi környezetben, egy 2005-ben épült, 4 lakásos társasház szuterén szintjén eladó egy TEHERMENTES, 70 m2-es ingatlan, mely jogilag iroda, valóságban hosszú ideje lakásként funkcionál.

A madácsicsergős utcában családi házak és néhány lakásos társasházak találhatóak. Ez egy cseréptetős, két emeletes, szép tégla épület, hátul egy közös használatú füvesített kerttel.

A hangulatos, világos, rendezett lépcsőházba belépve egy fél emeletet lefelé kell mennünk a lépcsőn, hogy a 70 m2-nyi - fürdőszobát kivéve - egyterű, tágas lakásba jussunk. Természetesen igény esetén leválaszthatóak az egyes helyiségek.

Három hosszú ablak biztosítja, hogy a fény illetve a Ny-DNy-i irányból érkező napsütés a helyiségbe áramoljon.

A biztonsági bejárati ajtón keresztül a lakásba lépve elsősorban a nappali tere tárul a szemünk elé, és mögötte az étkezőre és a dolgozó sarokra is ráláthatunk. A hálószobai részbe és a konyhába, az alaprajzi sajátosságoknak köszönhetően, innen nem látunk be.

A lakásban két darab oszlop van, ami díszíti és optikailag ideálisan felosztja a teret. Ráadásul a mennyezet magasságkülönbsége is segít, hogy ennyire izgalmas legyen ez a lakás. (A lakásba lépve a fogadó térnél a hálószobánál és a konyhánál magasabb a belmagasság a többi részhez képest.) A fentiek miatt nagyon egyedi és távolról sem hétköznapi hangulatú ez a lakás.

A 10 m2-es zuhanyzós fürdőszoba a lakás hátsó részében kapott helyet. A nagy méretének, és annak köszönhetően, hogy a fürdőszoba ajtótól egyik irányba első részeken minden szokásos fürdőszobai funkció megtalálható, a másik irányba pedig üres tér van, így ez a rész tárolónak is kiválóan alkalmas. De ha úgy szimpatikusabb, akkor akár egy fallal ketté is választható a fürdő, és így egy külön tárolóhelyiséget nyerhetünk, ami az étkező irányából nyílna.

A fűtés egyedileg szabályozható és mérhető házközponti fűtés. A szokásostól eltérően ebben a házban gázkazán és hőszivattyús fűtés is van.
A fűtés költsége havi átlagban 9.000 Ft.
A közös költség: 12.600 Ft

KÖZLEKEDÉS, BEVÁSÁRLÁSI LEHETŐSÉGEK

A 77-es troli megállója 1-2 perc sétán belül elérhető, és 20 perc alatt a Stadionok metrómegállóhoz érünk vele, de közben keresztezzük a Nagy Lajos király útján a 3-as és 62-es villamos vonalát is.

5-10 perc sétán belül elérhető pl. a Spar élelmiszer bolt, gyógyszertár, dohánybolt, cukrászda, szépségszalon, kikapcsolódáshoz a Paskál Strand, vagy a patakpart, ha pl. kutyát akarunk sétáltatni, vagy futni.

...és szükség esetén az óvoda is néhány perc sétára van.

Kérésre küldök videót is a lakásról.

Kérem hívjon, akár az esti órákban, akár hétvégén is!.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 146792265

Kapcsolatfelvétel

Profilkép
Barsi Judit

Új Élet Ingatlanvarázs Kft.

További hirdetései

Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn