Eladó lakás, Budapest 9. ker.

company_logo

66 500 000

Ft

1 072 581 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Lakás 

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
3 szoba

Állapot:
Felújított

Fűtés típusa:
gáz-cirkó

Emelet:
2

Lift:
Nincs

Ingatlan típusa:
tégla

Kilátás:
utcai

Erkély, terasz:
Nincs

Bútorozott-e:
nem

Parkolás:
Utcán

Belmagasság:
3 m fölött

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Méret:
62 m²

Leírás

A IX. kerületben a körúton belül, eladó egy 62 m2-es nappali+2 hálószobás, csendes belső udvari, 2. emeleti, napfényes, nagyon jó állapotú tégla építésű társasházban lévő, kitűnő állapotú tágas, komfortos, jó kialakítású lakás.

A lakásba belépve egy tágas, kényelmes, otthonos hangulatú amerikai konyhás nappali fogad.

Az előszobából nyílik a nagy méretű fürdőszoba +WC+ bidé , valamint egy épített zuhanyzóval is rendelkező fürdőszoba, mely ablakos , jól szellőztethető.

A konyhát kiegészíti egy kamra is.
A közlekedőből pedig a 2 külön nyíló hálószoba található.
A lakás keleti tájolású, szép világos, az elmúlt években teljes körűen felújították az ingatlant, ami magába foglalta az aljzat szigetelést, burkolatok cseréjét, nyílászárók cseréjét, villany és fűtésrendszer korszerűsítését is. A fűtést és a meleg víz ellátást 2 éves Beretta cirkó biztosítja. A nappaliban van egy klíma berendezés is mely hűtő  fűtő funkciót is eltud ellátni.

Az emeleten a folyosó biztonsági ráccsal zárt, de ezen felül még a biztonsági bejárati ajtót is biztonsági rács védi.

A lakás előtt nincs eljárkálás, a folyosó olyan szakaszán van ahol utána már nincs lakás, csak a lezárt része van a folyosónak.

A vételár részét képezi a beépített gépesített konyhabútor (tűzhely, mosogatógép, szagelszívó), valamint minden beépített szekrény is.

A lakás fenntartási költségei kedvezőek:minden egyedi felhasználás alapján fizetendő , jelenleg az alábbi költségek vannak:Gáz: átalány díja: 14 751 FtVillany: átalány díja : 7513 Ft

Közös költség: 22 000 Ft mely tartalmazza a víz díjat, szemét szállítást, közös képviselet díját, felújítási alapot, közös helyiségek takarítását, kert karbantartást, közös helyiségek világítását.

A lakáshoz tartozik egy pincerész is A társasház karbantartott, zöld fákkal és rózsabokrokkal, és hortenzia bokrokkal van beültetve, igy tavasztól -őszig nagyon kellemes zöld környezetet nyújt az itt lakók számára.

A környék közlekedése kiváló, a Kálvin tér 4 és 3-as Metró vonala, a Nagy Vásárcsarnok, Vámház krt, a Ráday utca,, Duna part, Bálna , Astoria, valamint a Corvin negyed, és Corvin Plaza, a József körút 4-6 villamos vonala, buszok percek alatt elérhető.

A közelben 2 perces séta távolságra van játszótér, ping-pong asztalok, kültéri fitness park.Egyetemek ELTE, Corvinus Egyetem, Pázmány Péter Katolikus Egyetem, Semmelweis Egyetem, egyéb iskolák, Nőgyógyászati és Szemészeti Klinika, Szabó Ervin könyvtár, Nemzeti Múzeum, Iparművészeti Múzeum, a Belváros , Károlyi kert, éttermek, szórakozási lehetőségek, kávézók, cukrászdák, Pub-ok, mind a közelben megtalálhatóak akár sétálva elérhetőek, így akár befektetési szempontból is kitűnő választás.

Az ingatlan per-teher és igény mentes, gyorsan birtokba vehető!

Érdeklődésével és megtekintési szándékával várom megtisztelő hívását!
Érd.: Dallos Ágnes tel.: email:

Referencia szám: LK052918

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 143836017

Kapcsolatfelvétel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn