Eladó lakás, Budapest 8. ker.

company_logo

85 000 000

Ft

955 056 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Lakás 

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
3 szoba

Állapot:
Felújított

Fűtés típusa:
elektromos

Emelet:
3

Lift:
Nincs

Ingatlan típusa:
tégla

Kilátás:
utcai

Erkély, terasz:
Nincs

Bútorozott-e:
nem

Parkolás:
Utcán

Belmagasság:
3 m alatt

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Méret:
89 m²

Leírás

Eladó egy egyedi felújításon átesett, 89 nm-es, egy lakás, amely két külön lakásként funkcionál, egy háromszintes épület utcára néző oldalán helyezkedik el.

Ez a különleges ingatlan nem csupán tágas, modern élettérrel kecsegtet, de az elektromos fűtés és hőszivattyú rendszerének köszönhetően rendkívül energiatakarékos otthonra is szert tehetnek a leendő tulajdonosok.

Az ingatlan eladása egy rendkívüli lehetőség azok számára, akik egy különleges, modern otthont keresnek, mely egyesíti a kényelmet, az energiatakarékosságot és a stílust. Ne hagyja ki ezt az egyedülálló lehetőséget, hogy Ön lehessen ennek a páratlan lakásnak az új tulajdonosa.


Mivel a lakás elektromos fűtéssel ( hőszivattyúval) van felszerelve, a leendő tulajdonosok jelentős mértékben csökkenthetik energiaköltségeiket, miközben környezetbarát módon biztosítják otthonuk kényelmes hőmérsékletét. Ez a fűtési megoldás kiválóan illeszkedik a modern életstílus igényeihez, biztosítva egy állandóan kellemes belső klímát.


Az utcára néző ablakoknak köszönhetően az ingatlanban bőven van természetes fény, ami még tágasabbá és barátságosabbá teszi a teret. A háromszintes építés érdekes vizuális elemet ad az ingatlanhoz, hozzáadva annak egyedi jellegét és növelve az otthonosság érzetét.

2022. ben lett az ingatlan teljeskörűen felújítva ami magában foglalja a modern és igényes burkolatokat, energetikai megoldásokat, nyílászárókat, valamint a két lakás kialakítása. Mindkét lakás teljesen külön mérőkkel van felszerelve, de jogilag egy lakás.


Az ingatlan kiemelkedik a piac többi kínálatából az egyedi felújításának köszönhetően, amely magában foglalja a legmodernebb építési és dekorációs technikákat, garantálva ezzel a kifinomult ízlést kedvelő vevők elégedettségét. A lakások egyesítésével létrejött tér még több lehetőséget biztosít a személyre szabásra, így mindenki megtalálhatja benne a saját igényeinek megfelelő otthont.

Személyes megtekintésért várom megkeresését.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 148233031

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 65 napja

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn