Eladó lakás, Budapest 19. ker.

company_logo

60 900 000

Ft

895 588 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Lakás 

Feladás dátuma:

szept 28., 12:31
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
4 szoba

Állapot:
Felújított

Fűtés típusa:
egyedi mérős központifűtés

Emelet:
magasföldszint

Lift:
Nincs

Ingatlan típusa:
panel

Kilátás:
utcai

Erkély, terasz:
Nincs

Bútorozott-e:
nem

Parkolás:
Utcán

Belmagasság:
3 m alatt

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Havi közösköltség:
18000  Ft/hó

Ingatlan felszereltsége:
Gépesített

Méret:
68 m²

Leírás

XIX.kerület - Központi elhelyezkedésű 4 emeletes szigetelt panelházból egy 68 nm-es gyönyörűen felújított lakás erkéllyel, jó bevásárlási lehetőségekkel ELADÓ!

Az ingatlan egy panelprogramon átesett épület magasföldszintjén helyezkedik el, az elosztása kitűnő: 2+2 szobából, közlekedőből, külön fürdőből és WC-ből, konyhából, valamint egy 3 nm-es erkélyből áll, amely a házak közti játszótérre néz. A lakásba való bejutást egy több ponton záródó biztonsági ajtó teszi lehetővé, az ablakok műanyagok, redőnnyel és szúnyoghálóval ellátottak. A fűtést és a melegvizet távfűtés biztosítja, a radiátorok egyedi mérővel felszereltek. Az épület kiváló hőháztartása miatt a benti hőmérséklet klíma nélkül is kellemes marad.

A lakás 2015 óta teljeskörű felújításon esett át, prémium anyagok felhasználásával. Többek között a konyha, fürdő, WC, valamint a lakóhelyiségek új burkolatokat kaptak, a villanyhálózatot teljesen felújították, új beltéri ajtók kerültek beszerelésre. A lakás elrendezése is megváltozott, így 2+1 szobásból 2+2 szobássá alakult, valamint egy jelenleg mosókonyhaként használt kamra is helyet kapott. A pinceszinten található 18 nm-es saját, kulcsos tárolóhelyiség pedig bőséges tárolási lehetőséget nyújt.

A lakóközösség kimondottan jó, az itt lakók kiváló viszonyban vannak egymással. A társasház ügyei rendezettek, a szükséges felújításokat mindig elvégzik. 2017-ben a ház panelprogramon esett át: 10 cm dryvit hőszigetelést kapott a homlokzat, valamint a pince mennyezete is, a lépcsőház ablakait és a kapukat kicserélték, valamint a kapualjban lévő lépcsőt is felújították.

Az ingatlan 300 méteres körzetében elérhető óvoda, bölcsőde, általános iskola, játszóterek, focipályák, OTP, KH, MBH, ERSTE Bank, ALDI, Lidl, Interspar, vegyesboltok, a Kispesti piac, kormányablak, gyógyszertár. Itt tényleg minden megtalálható! A közlekedés kiváló, a közelből indulnak a 68, 93, 93A, 132E, 136, 148, 151, 268, 914, 950, 950A buszok, valamint az 50-es villamos is.

Az ingatlan jogilag rendezett, teljesen per-, teher- és igénymentes, további kérdések esetén kérem, hívjon telefonon vagy küldjön üzenetet!

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 150543154

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 16 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat!

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy!

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn