Eladó lakás, Budapest 14. ker.

company_logo

89 000 000

Ft

669 173 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Lakás 

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
5+ szoba

Állapot:
Jó állapotú

Fűtés típusa:
gáz-cirkó

Emelet:
1

Lift:
Nincs

Ingatlan típusa:
tégla

Kilátás:
utcai

Erkély, terasz:
Nincs

Bútorozott-e:
nem

Parkolás:
Utcán

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog
Méret:
133 m²

Leírás

Zuglóban, a Paskál lakóparkhoz közel eladó egy 133 m2 alapterületű panorámás lakás. A lakás egy ötlakásos ház felső emeletén helyezkedik el, elfoglalva a teljes felső szintet.

Zárt lépcsőházból érhető el, és minden helyisége külön bejáratú!A bejárati ajtón belépve egy tágas fogadó helyiségbe érkezünk, ahonnan balra a fürdőszoba, jobbra egy francia erkély, majd a konyha, és egy kisebb szoba következik.

Szemben 2 tágas, utcai nézetű, napfényes szoba található.A jelenlegi elrendezés szerint 1 nappali és 2 hálószobás, de viszonylag egyszerűen megoldható az amerikai konyhás nappali, és 3 hálós kialakítás is

.A belső lépcsőn, az ötletesen megálmodott padlástérbe érünk, aminek legmagasabb belmagassága 190cm ezért a jelenlegi tulajdonosa játszószobának, hencsergőnek, valóságos gyermek birodalomnak tervezte kialakítani.

Más elképzelések szerint, tökéletes gardróbszoba is lehetne, ahol igazán kényelmesen elférhet a család összes ruhája, cipője, téli holmija, így rengeteg hely maradhatna a lenti szobákban.

Az ingatlanhoz természetesen minden mérőóra adott, sőt , a lakással egy szinten, - a lépcsőházi pihenőből -, nyílik egy szabadon használható - intimmé tehető -, terasz is, valamint a gépészeti helyiség használható mosókonyhaként, valamint akár nyárikonyha-ként is, a legfelső szint adottságaiból fakadóan.

Zugló rendkívül népszerű a Budapestiek körében, köszönhetően a belváros vagy akár a budai kerületek könnyű megközelíthetőségének.

Napról napra csökken az élhető, értelmezhető méretű, és megfizethetőbb áru ingatlanok száma, az árak pedig ebben a kerületben különösen gyakran emelkednek, így véleményem szerint valóban érdemes elgondolkodni ennek az ingatlannak a megvásárlásán.

Bár valóban itt-ott már igényli a felújítást, mégis költözhető akár egy festés után is, a többit pedig majd folyamatosan..... Minden komolyan vehető ajánlatot meghallgatunk, további kérdések esetén, illetve a személyes megtekintéssel kapcsolatban is várom hívását a hét minden napján.
Érd.:Orosz Mária tel: email:

Referencia szám: LK045465

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 149937228

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 20 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat!

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy!

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn