Eladó kertkapcsolatos társasházi lakás Rákospalotán

47 000 000

Ft

652 778 Ft/m²

Cím:

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Lakás 

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja

Tulajdonságok

Szobák száma:
2 szoba

Állapot:
Felújított

Fűtés típusa:
elektromos

Emelet:
földszint

Lift:
Nincs

Ingatlan típusa:
tégla

Kilátás:
udvari

Erkély, terasz:
Van

Bútorozott-e:
nem

Parkolás:
Udvarban

Házszám:
26

Belmagasság:
3 m fölött

Kertkapcsolatos:
igen

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Havi közösköltség:
11400  Ft/hó

Ingatlan felszereltsége:
Légkondicionáló

Költözhető:
azonnal
Méret:
72 m²

Leírás

Eladó egy három lakásos társasház legutolsó lakása az udvarban. Alapterülete hivatalosan 51nm alsó szint + 21nm tetőtér. A tetőtérben ezen felül van még ~10nm hasznosítható terület a ferde tetősíkok alatt. A felső szintre az alaprajzon "közlekedőként" jelölt helyiségben lévő lépcsőn jutunk fel. Kialakításra került egy alvó (vagy tároló) galéria a fürdőszoba felett. Tartozik az ingatlanhoz egy ~10nm-es terasz, egy ~40nm külön használható, leválasztott kertrész, valamint a beépített tetőtéren kívül egy ~10nm-es "pakolós" padlás is, mely az előszobából közelíthető meg. Egy autó számára beállási lehetőség a zárt udvarban.

Az ingatlan világos: délelőtt a konyhába/előszobába/közlekedőbe, délután pedig a nappaliba süt be a nap. A kis kert a terasszal tökéletes napozásra, sütögetésre, gyerekeknek pancsolásra, kisállatok "levegőztetésére" is, ha már nem bírják a lakásban :)

A lakás falai szigeteltek, műanyag (két rétegű üveggel) redőnyős-szúnyoghálós ablakokkal rendelkezik. A tetőtérben 15+10cm, a konyha födémjében 15cm kőzetgyapot szigetelés került beépítésre. A víz/csatornahálózat, valamint az elektromos hálózat is cserélve lett. Jelenleg egy nagy szoba van az alsó szinten, de ez könnyedén kettéválasztható (korábban így is volt). A tetőtérben szintén egy szoba van , de ott is megoldható egy nagyobb és egy kisebb helyiség kialakítása.

Külön vízóra van a lakásban. Fűtése H-tarifa kompatibilis klímával, valamint norvég fűtőpanellel megoldott, a meleg vizet modern villanybojler biztosítja. Van egy jelenleg használaton kívüli kémény is. Gáz nincs bevezetve az ingatlanba, de telken belül van, a szomszéd lakásba be van kötve.
Jelenleg 1 fázis nappali (32A) , valamint 1 fázis vezérelt (25A) áram van bekötve a lakásba. A három fázisú bővítésre elő van készítve a villanyóra. ( + a vezérelt mérő módosítható H-tarifás mérőórára, a mérőórák elfogadott Hensel típusú szekrényben vannak)

A társasház megtakarítással rendelkezik, papírügyei frissek és rendezettek. Aktuális vázrajz az ingatlannyilvántartásban, friss alapító okirat a tetőtér tulajdonosi jogviszonyának rendezésével. Az udvar rendezett, tiszta, a lakóközösség barátságos.

Az ingatlan Rákospalota nyugodt kertvárosi részén található, tömegközlekedés szempontjából kiváló, sok buszjárat megállója pár percnyi távolságra(5,25,96,124,196,296,225) Iskola, óvoda, orvosi rendelő pár sarokra. Bevásárlási lehetőségek a közelben: Aldi, Penny, kisbolt, SPAR éjjelnappali, italdiszkont, dohánybolt. A Pólus Center és az ALDI is pár megállónyi távolságra van. Autóval a belváros 15-30 perc, az MO 5-10p.

A lakás per és tehermentes, 1/1-es tulajdonosa vagyok, magánszemélyként árulom. Üres, azonnal költözhető.

A környék nyugodt, minden szempontból élhető, így maradtam a közelben :) Az eladó ingatlan mellett lévő házba költöztem (egy közös falunk lesz is az új tulajjal), így a "zsákbamacska" szomszéd veszélye nem áll fenn :)

Csak magányszemélyek jelentkezését várom, kérem ingatlanosok ne keressenek.

Az ár irányár.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 146468035

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn