Eladó ipari, Budapest 18. ker.

company_logo

680 000 000

Ft

512 048 Ft/m²

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Méret:
1328 m²

Állapot:
Jó állapotú

Fűtés típusa:
egyéb

Ingatlan típusa:
egyéb

Erkély, terasz:
Nincs

Bútorozott-e:
nem

Parkolás:
Udvarban

Leírás

Budapest XVIII. kerületében, a Miklós telepen egy kiváló lehetőség várja azokat, akik ipari ingatlant keresnek.

A 4434 négyzetméteres terület a 4-es főúttól mindössze 5 percre, könnyű megközelíthetőséggel rendelkezik, így autóval és tömegközlekedéssel is könnyedén elérhető. A vasútállomás közelsége további előnyt jelent a logisztikában.

Jelenleg az ingatlan telephelyként üzemel, ahol egy 800 négyzetméteres tégla építésű és egy 524 négyzetméteres könnyűszerkezetű csarnok található, amelyek ideálisak bútoripari tevékenységek számára. Az épületek összesen 1328 négyzetméter területet foglalnak el. A körülbelül fél hektáros telken több könnyűszerkezetes csarnok, valamint kisebb műhelyek és raktárak is elhelyezkednek.

Az ingatlan funkcionális kialakítása számos lehetőséget kínál. Az üzlethelyiség 66 négyzetméter, hozzá tartozik egy 15 négyzetméteres iroda és egy 17,7 négyzetméteres raktár. A vágó helyiség 120 négyzetméter, az ebédlő pedig 27,8 négyzetméter területű. A műhelyek összesen 241 négyzetmétert és 271 négyzetmétert tesznek ki. A raktárak területe 50 négyzetméter, 50 négyzetméter és 230 négyzetméter. A közlekedő 166,5 négyzetméter, míg a fedett előtér 73 négyzetméter.

Az ingatlanban 2023-ban teljes villanykorszerűsítés történt, ami 3x3 fázist eredményezett 9x50 Amperrel. A víz és a csatorna a telken belül található, a gáz az utcában elérhető. A fűtést 3 db klíma biztosítja, és a mellékhelyiségek kényelmesen elhelyezkednek egy konténerben.

A tulajdonos a csarnok lebontását igény szerint vállalja, így az új tulajdonos teljes szabadságot élvez az ingatlan továbbfejlesztésében és testreszabásában. Ez a sokoldalú ipari ingatlan ideális választás lehet vállalkozók, gyártók vagy logisztikai vállalkozások számára, akik értéknövelő beruházást keresnek Budapesten. Ne hagyja ki ezt a kiemelkedő lehetőséget!
Ábrahám Tamás: Tel: , E-mail:

Referencia szám: IP074957

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 145118009

Kapcsolatfelvétel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn