Eladó ház, Budapest, 22. kerület , 109900000 Ft, 95 nm 15759_bh

company_logo

109 900 000

Ft

1 156 842 Ft/m²

Kategória:

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
5+ szoba

Méret:
95 m²

Állapot:
Új építésű

Szintek száma:
3

Lift:
Nincs

Ingatlan típusa:
tégla

Erkély, terasz:
Van

Bútorozott-e:
nem

Parkolás:
Udvarban

Kert mérete:
448  m2

Költözhető:
megegyezés szerint
Építés éve:
2022

Leírás

INGATLAN HELYSZÍNE:
XXII. kerület Budatétény részén található az Erdődűlőhöz közel. Könnyen megközelíthető, a 7-es út felől érkezve a Háros út egyik csendes mellékutcájában található. Óvoda, patika, háziorvosi rendelő, kis boltok 3 perc, hipermarketek 10-15 perc, buszmegállók 1 perc, az általános iskola 15 perc sétányira található. A Campona bevásárló központ 8 perc autóval, 20 perc tömegközlekedéssel. Mindezek mellett a ház ideális távolságra helyezkedik el az M7-es és M1-es autópályától. A környék igazi kertvárosi hangulatú. A környező utcák csendesek, nincs nagy forgalom rajtuk. Folyamatosan megújul az ingatlan környezete. Több új és felújított ház van a szomszédságban. A közelben van a Kamaraerdő és a Tétényi fennsík természetvédelmi övezet kiváló kirándulási, kikapcsolódási lehetőségeivel.

ÉPÜLET KÜLSŐ JELLEMZŐI:
2022-es átadással, számos referenciával rendelkező, megbízható, építőipari cég kivitelezése alapján. 448 m2-es és egy 345 m2-es építési telket is magába foglaló, akár három gyermekes család igényeit is teljes mértékben kielégítő új építésű ikerház mindkét felét, melyen a két ház csak részben érintkezik.

Az új építésű Csok és a hozzá tartozó kedvezmények, ÁFA visszaigénylés, illetékmentesség, kedvezményes hitel igénybe vehető.

ÉPÜLET BELSŐ JELLEMZŐI:
A ház alapterülete 95 m2 + terasz, amely a nappali mellett négy szobát, fürdőszobát, egy gardróbot és egy háztartási helyiséget foglal magába. A telek déli tájolású, a nap körbe járja, szép világos egész nap.

MŰSZAKI FELSZERELTSÉG:
Minden közmű biztosított (víz, gáz, villany, csatorna) A kínált műszaki tartalom alapján a falakat Wienerberger 30 n+f tégla felhasználásával építik fel, amelyek grafitos homlokzati hőszigetelést kapnak. A sátortetőre Terrán tetőcserép kerül, emellett 3 réteg üvegezésű 6 légkamrás passzívház minősítéssel rendelkező külső nyílászárók kerülnek beépítésre. A fűtési és melegvíz-kezelési feladatokat a kor követelményeinek megfelelő hőszivattyú fogja biztosítani. A terv a telek adottságaihoz igazított, de a megrendelő igényei alapján a műszaki tartalommal együtt módosítható. Igény esetén, a teljes műszaki dokumentáció, látványtervek és információk elérhetőek.

PARKOLÁS:
Fedetlen felszíni udvari beállón lehetséges.

IRÁNYÁR:
109,9 MFt
.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 131055048

Kapcsolatfelvétel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás