Eladó ház, Budapest, 22. kerület Baross Gábor telep, 1588000 16004_bh

company_logo

158 800 000

Ft

696 491 Ft/m²

Cím:

Budapest; XXII. kerület; Baross Gábor telep

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Ház 

Feladás dátuma:

ápr 25., 14:41
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
5+ szoba

Méret:
228 m²

Állapot:
Jó állapotú

Fűtés típusa:
gáz-cirkó

Szintek száma:
3

Lift:
Nincs

Ingatlan típusa:
tégla

Erkély, terasz:
Van

Bútorozott-e:
nem

Parkolás:
Garázsban

Kert mérete:
1084  m2
Költözhető:
megegyezés szerint

Leírás

Kertes TÁRSASHÁZ mindkét lakása garázsokkal most egyszerre megvásárolható!

INGATLAN HELYSZÍNE:
XXII. kerület; Baross Gábor-telep részén található a számozott utcák egyikében, a Bem tábornok utcánál. Az ingatlan jó busz közlekedési lehetőségekkel (114,214,213,287,101E), közeli buszmegállóval, iskolával, óvodával, bölcsődével, játszótérrel, továbbá üzleti, éttermi, orvosi, gyógyszertári ellátottsággal rendelkezik.

ÉPÜLET JELLEMZŐI:
1981-ben épült, nettó 228 m2-es, belső lépcsőházból nyíló, két külön bejáratú lakásból álló, 4 és 3, összesen 7 szobás, téglaépítésű, szép lakóingatlan, 1084 m2-es parkosított és virágosított telken, a hozzá tartozó két külön gépkocsi tárolóval és melléképülettel.
A társasház mindkét lakása a hozzá tartozó garázzsal és a közös tulajdonú részekkel, mivel természetesen külön helyrajzi számmal rendelkeznek, külön-külön is forgalomképesek, de most egyszerre megvásárolhatók.
Az épület az elmúlt években ütemezetten felújításra került, kifejezetten jó állapotú, kiváló beosztású, élhető terekkel.
A parkosított jellegű, pázsitos, virágzó bokros- fás, pár gyümölcsfával is rendelkező kert igazi kis oázis. A kertben épített kerti sütő és a madárkákat vonzó csobogós itató található, a pihenést fixen épített hintaágy is biztosítja.

LAKÁS(OK) JELLEMZŐI:
Az épület szobái parkettásak, a többi helyiségben kerámia burkolatok vannak.
Az emeleti lakás tulajdoni lap szerint 97 m2-es, két nagy szobával (25 és 23m2) és két fél szobával, előszobával, étkezővel, konyhával, kamrával, fürdőszobával, külön WC-vel és tároló helyiséggel. A jól szigetelő műanyag nyílászárók alumínium redőnyösek, szúnyoghálóval, belső márvány könyöklőkkel. Az étkezőhöz 28m2.es, tágas parkosított kertre néző terasz csatlakozik, kitekerhető napárnyékolóval, amely kellemes színtere lehet a családi, baráti találkozásoknak. Az utcafront felé további 6m2-es erkély is kapcsolódik a lakáshoz (árukat a vételár tartalmazza), amely így összesen 131m2 kizárólagos tulajdonú és használatú területet foglal magában. A lakáshoz tartozó gépkocsi tároló 20 m2-es, melyből egy kis, 1,5m2-es tároló is nyílik (a külön tulajdonú terület így 152m2), ára benne van a vételárban. A garázs szerelőaknával, 380V-os ipari árammal, beépített munkaasztallal és motorizált távirányítós, szekcionált ajtóval ellátott. Ezen kívül a közös tulajdonban levő, kívülről rendbe hozott régi építésű 22m2-es melléképület 6,6m2-es középső helyiségének kizárólagos használata, továbbá a közös használatú területből még további 8m2 használata tartozik a lakáshoz, ami együttesen 166 m2 beépített terület használhatóságát eredményezi. A lakáshoz tartozó kizárólagos használatú kert területe 351m2.
A földszinti lakás tulajdoni lap szerint 89m2-es, két nagy szobával (23 és 23m2) és egy fél szobával, előszobával, nagy étkezővel, konyhával, kamrával, fürdőszoba+WC-vel. Az ablakok jól árnyékoló faredőnyösek, szúnyoghálóval. Az egyik szobához 13m2-es, részben fedett terasz csatlakozik (árát a vételár tartalmazza), g.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 147352152

Kapcsolatfelvétel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn