Eladó ház, Budapest, 20. kerület Gubacsipuszta, 41600000 Ft, 6 51_mev

company_logo

41 600 000

Ft

681 967 Ft/m²

Cím:

Kategória:

Feladás dátuma:

tegnap, 15:23
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
2 szoba

Méret:
61 m²

Fűtés típusa:
gáz konvektor

Szintek száma:
1

Lift:
Nincs

Ingatlan típusa:
tégla

Erkély, terasz:
Van

Bútorozott-e:
nem

Kert mérete:
160  m2
Költözhető:
azonnal

Leírás

Budapest, XX. kerületében, Pacsirtatelepen eladó egy 61nm hasznos alapterületű, átlagos állapotú, 2 szobás, kertes ikerház fél, pincével, tárolóval.

Az ingatlanban 2 szoba, előszoba, konyha, fürdőszoba, kamra található. Gázkonvektoros fűtésű, a melegvízet villanybojler bizotsítja. Betonfödémes, a tetőtere beépíthető. Jelenleg a kamrából lehet ide feljutni, világítás van a padláson. Alatta egy 7nm-es pince található, a kertben külön 12nm-es tároló van a szerszámoknak, kerti gépeknek. Itt akár műhely vagy garázs is kialakítható. A lakás egy kellemes méretű, 7,4 nm-es fedett terasszal egészül ki, ami kiváló, hűvös hely lehet kávézásra, beszélgetésekre.

A ház részben felújított: az ablakokat korszerű, hő- és hangszigetelt, kétrétegű, műanyag nyílászárókra cserélték, redőnyözöttek. A fürdőszobában 2021-ben kicserélték a burkolatot és az elektromos vezetékeket, a háztetőt 2022-ben teljesen felújították. Bramac cserepes lemez fedést kapott, alatta Bramac fóliával és új lécezéssel.
A kertben is lehetőség van parkolóhely kialakítására.

A ház belső átalakításával, a tetőtér beépítésével nagyobb család számára is nagyszerű lakóhely lehet ez az ingatlan. Kellemes, egyedi hangulatát a fedett teraszon kívül a fatüzelésű cserépkályha is fokozza.

Tömegközlekedési lehetőségek, boltok,egészségügyi intézmények pár perc sétával elérhetők.

Ajánlom ezt a jó kis házat fiataloknak, idősebbeknek, gyerekes családoknak egyaránt. Az ingatlan tehermentes, azonnal birtokbavehető, költözhető.
Várom megtisztelő hívását!

Irodánk teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére! A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához kedvezményes hitelkonstrukciókat kínálunk. Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó ügyek intézéséhez is.


Budapest, XX. district, in Pacsirtatelep, a semi-detached house with a useful floor area of 61 square meters, in average condition, with a 2-room garden, basement, and storage room.

The property has 2 rooms, an entrance hall, kitchen, bathroom, pantry. Gas convector heating, hot water is provided by an electric boiler. It has a concrete slab, and the roof space can be built in. At the moment, you can get up here from the pantry, there is lighting in the attic. There is a 7 square meter cellar below, and a separate 12 square meter storage room for tools and garden machinery in the garden. You can even create a workshop or garage here. The apartment is complemented by a nice-sized, 7.4 sqm covered terrace, which can be an excellent, cool place for coffee and conversations.

The house has been partially renovated: the windows have been replaced with modern, thermally and sound-insulated, double-layered plastic windows and shutters. In 2021, the covering and electrical wiring were replaced in the bathroom, and the roof was completely renovated in 2022. It was covered with Bramac ceramic tiles, with .

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 144834959

Kapcsolatfelvétel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn