Eladó ház, Budapest, 16. kerület Rákosszentmihály, 42000000 1549_ujei

company_logo

420 000 000

Ft

563 003 Ft/m²

Cím:

Budapest; XVI. kerület; Rákosszentmihály

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Ház 

Feladás dátuma:

márc 31., 13:59
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
5+ szoba

Méret:
746 m²

Állapot:
Felújított

Fűtés típusa:
gáz-cirkó

Szintek száma:
3

Lift:
Nincs

Ingatlan típusa:
tégla

Erkély, terasz:
Nincs

Bútorozott-e:
nem

Parkolás:
Garázsban

Kert mérete:
1414  m2
Költözhető:
megegyezés szerint

Leírás

EL TUDJA KÉPZELNI, HOGY KIÜL A SAJÁT KERTJÉBE BUDAPEST HATÁRAIN BELÜL, ÉS HARAPNI LEHET A LEVEGŐT?
ITT MEGTEHETI.

Eladó a 16. kerületben, Rákosszentmihály-Kisszentmihályon, a kerület legmadárcsicsergősebb utcájában, KÖZVETLENÜL AZ ERDŐ MELLETT, egy 746 m2-es, 3 szintes, NAPPALI + 7 SZOBÁS, 3 fürdőszobás, USZODÁVAL és 7 BEÁLLÁSOS GARÁZZSAL rendelkező, tágas, világos, elegáns családi villa, egy 1414 m2-es, hatalmas, parkosított telken.

A közvetlenül a 2000-es év előtt épült manzárd tetős villa azóta is folyamatosan karbantartott, és több részleges felújításon is átesett. A helyiségek riasztóval és klímával felszereltek, az ablakok műanyag hőszigetelt nyílászárók. A fűtést gázkazán biztosítja, a földszinten padlófűtéssel, az emeleten radiátorokkal.

FÖLDSZINT:
Szép lépcsősor vezet minket a félemelet magasságában elhelyezkedő, pici teraszról nyíló bejárathoz, ahonnan beléphetünk az összesen 312 m2-es földszint tágas fogadóterébe. Itt a bejárat közelében (az épület közepén) helyezkedik el a több, mint 50 m2-es, 315 cm belmagasságú, íves falakkal is határolt, hatalmas ablakokkal rendelkező impozáns nappali, ahol még egy fatüzelésű kandalló is helyet kapott. A tágasság érzetünket tovább növeli a nappali mellett elhelyezkedő étkező, mely ugyan optikailag kissé elkülönül, de a valóságban egy légtér a nappalival.
A földszinten kapott helyet továbbá 3 szoba, a konyha, egy hatalmas fürdő, melybe egy hidromasszázs sarokkád is be lett építve, egy vendég WC, és a 130 m2-es - a terasz irányába eltolható üvegfallal a rendelkező - uszoda, benne egy 10*4 méteres, fűthető medencével, ami körül kényelmesen elférnek a pihenőágyak, és mindez - a tetőtéri ablakoknak is köszönhetően - extrém módon fényárban úszik. Csodás hangulatot biztosít a 4,65 cm belmagasságú uszoda, amikor nyári hónapokban össze nyitjuk a külső térrel, a terasszal, és azon keresztül a kerttel.
A hatalmas terasz végigfut az uszoda előtt, a nappali előtt, egészen az étkezőig, és bármelyik helyiségből megközelíthető. Egy része a magasra nőtt örökzöldeknek köszönhetően teljesen intim.

EMELET:
A bejárat közelében indul a lépcsősor a 163 m2-es emeletre, ahol a szülői háló található (saját kádas fürdőszobával és saját gardróbbal) és plusz 3 szoba, egy zuhanyzós fürdőszoba, és egy tágas folyosó szakaszon kialakított, rengeteg tárolóhellyel rendelkező másik gardrób.
Mivel ezek a szobák jellemzően több ablakkal is rendelkeznek, így szükség esetén ezen a szinten több kisebb szoba is kialakítható.

PINCE SZINT:
Ez a szint 271 m2-es. Itt kapott helyet egy körülbelül 150 m2-es, természetes fénnyel megvilágított, fűtött teremgarázs, mely 4 autó számára biztosít teljesen szabad kiállást, de a garázsba akár 7 autó is befér. A garázsajtó és a kapu is elektromos.
A majdnem 30 m2-es gépészeti helyiség a mosókonyhának is helyet ad.
...és még van egy majdnem 80 m2-es helyiség, ahol az uszoda gépészete található, és itt még rengeteg-rengeteg helyet találunk a ritkán használt dolgaink tárolására.
.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 141956748

Kapcsolatfelvétel

Profilkép
Barsi Judit

Új Élet Ingatlanvarázs Kft.

További hirdetései

Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn