Eladó ház, Budapest 20. ker.

company_logo

139 900 000

Ft

713 776 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Ház 

Feladás dátuma:

ápr 26., 21:18
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
4 szoba

Méret:
196 m²

Állapot:
Felújított

Fűtés típusa:
gáz-cirkó

Szintek száma:
1

Ingatlan típusa:
tégla

Erkély, terasz:
Nincs

Bútorozott-e:
igen

Parkolás:
Garázsban

Kert mérete:
343  m2

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Leírás

ÖSSZEKÖLTÖZŐK, NAGYCSALÁDOSOK figyelmébe is ajánljuk!

Budapest Pestszenterzsébet KERTVÁROSI környezetében (Pacsirtatelep), CSOK támogatás igénylésére alkalmas, tehermentes, kétszintes, négy nagyszobás, összesen 188 nm-es hasznos alapterületű, gyönyörűen PARKOSÍTOTT 343 nm-es telken elhelyezkedő, IGÉNYESEN kialakított, ÚJSZERŰ állapotban lévő CSALÁDI OTTHON BÚTOROZVA keresi új tulajdonosait.

A családi ház két generáció együttélésére, a mai kor igényeit kielégítő barátságos otthonná lett kialakítva.

A remek tervezésű, igényes anyagok felhasználásával, 2003-ban 7 cm-es szigeteléssel épült, 2,7 m belmagasságú, tégla szerkezetű, cseréptetős, észak-nyugati homlokzati tájolású ház korszerű, hőszigetelt nyílászárókkal, redőnnyel, szúnyoghálóval felszereltek.

Az előtetős bejáraton keresztül az előtéren (3,4 nm) keresztül a hallba (20,4 nm) érkezünk, ahonnan nyílik két szoba (17,4 és 17,6 nm) konyha étkezővel (17 nm), kamra (1,8 nm), fürdőszoba WC-vel (4,4 nm) és egy külön WC (1,1 nm) is. A konyha-étkező és a hall átalakítási lehetőséget is rejt magában, kisebb falbontással még nagyobb teret nyerve.

Az alsó szinten lévő hallból közvetlen kapcsolat nyílik a fedett, fagyálló burkolattal ellátott teraszra (9,7 nm), ahonnan közvetlenül a dél-keleti fekvésű, térkővel burkolt udvarra jutunk és gyönyörködhetünk az udvart körülölelő díszkertben, sok sárga- és őszibarackot termő gyümölcsfákban, az árnyas előkerttől kezdve egészen a hátsó lugasos pihenős részig. A kert öntözéséről fúrt kút gondoskodik.

Az emeletre az U alakú lépcsőn keresztül a társalgóba (18,1 nm) érkezünk, ahonnan nyílik szintén két szoba (25,3 és 26,1 nm), fürdőszoba WC-vel (4,4 nm), gardrób helyiség (3,6 nm) és a fagyálló burkolatú loggia (11 nm). A gardrób helyiség akár teakonyhává is alakítható.

Minden szoba lakozott tölgyfa parkettás, a vizes helyiségek pedig csempével és padlólappal burkoltak.

A duplakomfortos épület melegét és meleg víz ellátását gázcirkó kazán (Junkers) szolgáltatja lapradiátorokon keresztül. Az emeleten pedig éjszakai villanyórával ellátott bojler biztosítja a meleg vizet.

A házzal egybeépített garázs (16,2 nm) szigetelt, fűthető.

Az ingatlan a városrész központjához közeli, csendes mellékutcában található, kiváló közlekedéssel, buszmegálló közvetlen közelben. De akár egy hosszabb sétaútra, vagy pár perces autóútra találhatóak a különböző oktatási intézmények, bevásárlási -, sportolási lehetőségek, a Pesterzsébeti Jódos-Sós Gyógy- és Strandfürdő, Uszoda, Jégcsarnok.

Irányára: 139.900.000 Ft

Összességében elmondható, hogy ebbe a szépen parkosított, tágas, világos, újszerű családi otthonba valóban csak beköltözni szükséges, akár bútorozottan is, rövid időn belül birtokba vehető. Igény szerint átalakítási lehetőségeket is rejthet magában.

Amennyiben felkeltettük érdeklődését és szívesen megtekintené az ingatlant, kérem, keressen bizalommal.

Állok szíves rendelkezésére ingatlanok eladásának és vételének teljes körű ügyintézésével, ingyenes tanácsadással, értékbecsléssel, megbízható ügyvédi háttér biztosításával, hitel közvetítéssel garantáltan a legjobb feltételekkel és a leggyorsabban.
Érd: Komáromi Andrea, tel: , e-mail:

Referencia szám: HZ078497

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 143508583

Kapcsolatfelvétel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn