Eladó ház, Budapest 16. ker.

company_logo

185 000 000

Ft

658 363 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Ház 

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
5+ szoba

Méret:
281 m²

Állapot:
Jó állapotú

Fűtés típusa:
egyéb

Szintek száma:
1

Ingatlan típusa:
tégla

Erkély, terasz:
Nincs

Bútorozott-e:
nem

Parkolás:
Utcán

Kert mérete:
1083  m2

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Leírás

Kinek ajánlom?- BEFEKTETŐKNEK- OTTHONT KERESŐKNEK,- KÉTGENERÁCIÓS INGATLANT KERESŐKNEK, - DE AKÁR TÖBBFUNKCIÓS INGATLANT - OTTHONT ÉS IRODÁT - KERESŐKNEKMegvételre kínálunk a főváros pesti oldalán, annak is a legkedveltebb kertvárosi kerületében egy bruttó 280 nm-es kétszintes családi házat egyéb épülettel.Az ingatlan a két épületnek köszönhetően akár kétgeneráció számára nyújthat jól elkülönített, önálló otthont.Kerületi elhelyezkedése gyermekes családok, idősebb korosztály, de akár vállalkozások számára is ideális lehet. Közelben iskola, óvoda, bevásárlási lehetőség, orvosi ellátás, különböző szolgáltatásokat nyújtó vállalkozások biztosítanak jó infrastruktúrát. Tömegközlekedéssel, átszállás nélkül az Örs vezér tere, onnan a Metro-val a belváros, de a XV. kerület is vagy akár a tőszomszédságban található Csömör is pár perc alatt elérhető.A főépület 2002-ben kerül a jelenlegi állapotában kialakításra (tégla falazat, fa, illetve műanyag thermoplan üvegablakok, fa, illetve műanyag ajtók, zsindely tetőfedés).A kétszintes épületben 4 szoba, nappali és étkező, konyha, 2 fürdőszoba és külön álló WC-k, előszobák, közlekedők, valamint a kazánház és a kétállásos garázs kapott helyet.A tetőtéri szinten cc. 16 nm-es fedett terasz található, amely az udvarról külső lépcsőn, illetve a 25 nm-es szobából közelíthető meg.Az 1083 nm-es telek hátsórészén egy önálló, teljes közműves épület található, amelyben konyha étkezővel, egy szoba és egy fürdő WC-vel került kialakításra.A családi ház alatt egy nem használt pince is található.Az udvar jelentős részében egy komplett gyerekjátszótér, egy cc 3x7 m fűthető medence, egy kerti tó is helyet kapott. A kertben található egy 15 nm-es kerti pergola, bársarokkal.A locsolást akár a telken található kútról is biztosítani lehet.Az ingatlan kaputelefonnal, elektromos kapuval, riasztórendszerrel felszerelt.Az ingatlan összközműves, a vízóra duplikált, a kerti locsolás vízellátásához külön vízóra került kiépítésre.Fűtéséről gázkazán (Vaillant) illetve 5 db klímaberendezés gondoskodik. Melegvíz ellátást egy éve felszerelt Ariston energiatakarékos villanybojler biztosítja. A Tulajdonos az önkormányzat jegyzője által kiállított tanúsítvány alapján az ingatlant többlakásos lakóépületté nyilvánította, így a gáz szolgálatás esetében jogosult a megemelt mennyiségű földgázra. Ennek köszönhetően a gáz fogyasztás jelentős költségmegtakarítást eredményez!!!!Bízom benne, hogy felkeltettem az érdeklődését, további információkért állok rendelkezésére.Hívjon bizalommal, jöjjön el nézze meg és tegyen ajánlatot.
Érd: Kisbalázsné Ujhelyi Magdolna +36-(30) 7588085 e-mail:
Több éves szakmai tapasztalattal teljes körű szolgáltatást nyújtok ingatlanok biztonságos adás-vételéhez, bérbeadásához. Amennyiben az ingatlan megvásárlásához el kell adnia jelenlegi ingatlanát, ennek lebonyolításában, valamint a Duna House által hirdetett bármelyik ingatlan felkeltette az érdeklődését, további információra van szüksége, megtekintené, abban is állok rendelkezésére.
MIBEN SEGÍTHETÜNK MÉG ÖNNEK?
- Jogi háttér biztosításával,
- HITEL CENTRUM teljeskörű, bank semleges tanácsadásával és díjmentes hitel-ügyintézéssel, családtámogatási kedvezmények igénybevételének eligazodásában. NEMCSAK A NÁLUNK VÁSÁROLT INGATLANOK ESETÉBEN!
- Energetikai tanúsítvány beszerzésében,

Referencia szám: HZ072072

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 140256938

Kapcsolatfelvétel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn