Eladó ház Zuglóban (Alsórákos)198nm - Dokumentált ház, prémium minőség

169

Ft

1 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Ház 

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja

Tulajdonságok

Szobák száma:
5+ szoba

Méret:
198 m²

Állapot:
Újszerű

Fűtés típusa:
gáz-cirkó

Szintek száma:
3

Lift:
Nincs

Ingatlan típusa:
tégla

Erkély, terasz:
Nincs

Kert:
kertkapcsolatos

Kert mérete:
28  m2

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog
Ingatlan felszereltsége:
Légkondicionáló, Fürdő és WC külön, Gépesített, Beépített konyha

Leírás

Szeretne olyan otthont találni, amelynek eddigi életútja megbízhatóan és részletesen dokumentált?

Az ingatlan vásárlás sokszor egy életre szóló döntés, hozza meg ezt biztonsággal, kételyek nélkül. Leendő otthonáról mindent megtudhat, hiszen a házzal kapcsolatos minden fejlesztés és modernizálás pontosan és részletesen nyomon követhető és megtekinthető - az építéstől egészen a mai napig.

Eladó Alsórákoson, a Rákospatak közvetlen közelében, egy 198 nm-es, 3 szintes ikerházfél. A kiváló állapotban lévő, 1990-ben épült ingatlan kivételes energetikai jellemzőkkel bír. A teljes épület havi fűtés és melegvíz (Hmv) általány díja mindösszesen 13.800 Forint (1426 m3/év). Az igen alacsony energiafelhasználást három tényező befolyásolja:

1.30 cm vastag Ytong fal + 15 cm-es kőzetgyapot szigetelés;
2.Prémium minőségű Gaulhofer Alu-Fa nyílászárók, Velux tetőablakok;
3.Remeha Calenta kondenzációs kazán, Austria Email használati melegvíztároló (vákuum zománcozott).

Az épület víz-, illetve hőszigetelése ellenőrizhetően hibátlan. Nyári időszakban a kellemes hőmérsékletért Trane központi légkondicionáló egység felel, míg az utcai homlokzaton kialakított távirányítós zsaluzia-rendszer véd a napsugárzás, illetve a betekintés ellen. A tetőtéri Velux ablakok kívülről motoros redőnnyel, belülről textil árnyékolóval, illetve szúnyoghálóval felszereltek.

Minden szintet jellemez a komfortérzetet növelő prémium minőségű anyaghasználat és számos, a funkionalitás és dizájn harmonikus egységét képviselő elemúgymint nyírfa parketta, olasz prémium járólap, korián konyhapult, keményfa lépcsők, dimmelhető világtótestek, bambusz burkolatú tolóajtók, kiváló minőségű olasz konyhabútor, 1 éve cserélt, beépített Electrolux konyhai gépek.

A hálószobát egy luxus kialakítású, hatalmas tolóajtós télikert kapcsolja össze a szépen kialakított hátsókerttel. A télikert a nyílászárókhoz hasonlóan Gaulhofer alu-fa elemekből épül fel, teteje angol, öntisztító üveg tetőelemekből áll össze. Motorosan nyitható tetőablak növeli tovább a komfortot.

A lakószintek beosztása:
Földszint: Előtér beépített gardróbszekrénnyel, garázs / tároló, háztartási helyiség, fürdőszoba zuhanyzóval, gépészeti helyiség, fő hálószoba beépített gardróbszekrénnyel, télikert, kert.
Első emelet: konya, étkező, nappali, mellékhelyiség
Második emelet (tetőtér): 3hálószoba, fürdőszoba káddal, bidével, két mosdóval
Padlás: Funkciója tároló, illetve a központi légkondicionáló egység helye

A csendes, zöldövezeti lakókörnyezetkiváló infrastruktúrával párosul: oktatási intézmények, élelmiszerüzlet, gyógyszertár, játszótér, kutyafuttató sétatávolságra található, BKV-val 15 percen belül elérhető piac, egészségügyi szolgáltatók. Nappal 74-es trolibusszal, több villamossal vagy akár busszal is elérhető a belváros vagy a M1-es földalatti vonala. Éjszaka a 973-as busz megállója körülbelül 2 perc sétára található. A Mini-Dubai várható megvalósításának köszönhetően a környék közlekedési infrastruktúrája még inkább javulni fog, ami majd tovább növeli a környékbeli ingatlanok értékét.

Első Tulajdonostól. Az ingatlan Per és Teher Mentes.

Megtekintés esetén további információkkal szolgálhatunk. Érdeklődni üzenetben és a megadott telefonszámon lehet, megtekintés pedig előre egyeztetett időpontban.

Keressenek és kérdezzenek bizalommal!

Ingatlanosok kérem NE keressenek!

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 145723912

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn