Eladó ház Budapest 20. ker., Kossuthfalva

company_logo

97 000 000

Ft

1 102 273 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Ház 

Feladás dátuma:

ápr 10., 17:55
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
3 szoba

Méret:
88 m²

Állapot:
Jó állapotú

Fűtés típusa:
elektromos

Szintek száma:
1

Ingatlan típusa:
tégla

Erkély, terasz:
Nincs

Bútorozott-e:
nem

Parkolás:
Utcán

Kert mérete:
1039  m2

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Leírás

Modern és Kényelmes Otthon Kiváló Felszereltséggel!

Kiváló Lehetőség Befektetőknek is! Ez az otthon nemcsak tökéletes választás családoknak, hanem ideális lehetőség befektetőknek is. A telek mérete és besorolása lehetővé teszi, hogy akár egy több lakásos társasházat is felépítsenek erre a területre.
Az ingatlan egy nagy telekre épült, ami ideális választás gyermekes családoknak. A szabad tér lehetővé teszi, hogy a gyermekek szabadon futkározzanak és játszanak, miközben a szülők kényelmesen pihenhetnek a tágas teraszon és szemmel tarthatják őket. Emellett a telken lehetőség van kertészkedésre, gyümölcsfák ültetésére vagy akár egy konyhakert létrehozására. Ez az óriási telek számtalan lehetőséget rejt magában, hogy az Ön álmai otthonává váljon!

Kiváló Hőszigetelés: A házban 10 cm vastag szigetelés gondoskodik arról, hogy Ön mindig kellemesen érezze magát otthonában, akár a tél hidegében, akár a nyár forróságában.

Mitsubishi Split Klímák: Öt darab Mitsubishi split klíma biztosítja a tökéletes hőmérsékletet az egész házban, hogy mindig optimális körülmények között élhessen.

Kedvezményes Díjszabás: H-tarifás mérőórával kötve, október 15-től április 15-ig kedvezményes díjszabású hűtés-fűtés várja Önt.

Meleg Víz Ellátás: 80 literes elektromos bojler gondoskodik a meleg vízről, hogy minden pillanatban élvezhesse a kényelmes fürdést és mosást.

Tágas és Kényelmes Terek: Két normál méretű hálószoba, tágas nappali, előszoba, spejz, étkezős konyha és fürdőszoba biztosítják, hogy mindenki megtalálja a neki megfelelő helyet ebben az otthonban. Tökéletes választás kis-és nagycsaládosok számára egyaránt, hisz a tetőtér beépítésével tovább növelhetjük a ház területét.

Folyamatos Felújítás: Az elmúlt években a ház folyamatos felújításon esett át, maradtak még felújítható részek, de ezek nem sürgősek, ettől a ház szép, és élhető.

Extra: Elektromos kapun keresztül lehet behajtani a telekre, melyet távvezérlővel vagy akár telefonról is könnyedén kezelhet.

Legyen ez az Ön következő befektetése, vagy otthona kihasználva a telek adottságait!

Ne hagyja ki ezt a lehetőséget! Vegye fel velem a kapcsolatot, hogy további részleteket tudjak megosztani Önnel!

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 146980476

Kapcsolatfelvétel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn