Eladó ház Budapest 17. ker., Rákoscsaba

company_logo

72 900 000

Ft

426 316 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Ház 

Feladás dátuma:

márc 18., 07:13
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
5+ szoba

Méret:
171 m²

Állapot:
Felújítandó

Fűtés típusa:
gáz-cirkó

Szintek száma:
1

Ingatlan típusa:
tégla

Erkély, terasz:
Van

Bútorozott-e:
nem

Parkolás:
Garázsban

Kert mérete:
863  m2

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Leírás

Eladó egy felújítandó, de ugyanakkor masszív, jó, 2 szintes 2 generációs családi ház Rákoscsaba csendes, zöld és jó közlekedésű részén. A ház a 80-as években épült téglából, minden eredeti még a házban, a tető jó állapotú. Földszinten 2 nagy világos szoba, konyha, étkező, fürdőszoba, kamra és előtér található a konyhához van egy hátsó, szép, nagy 20 nm-es fedett terasz kapcsolat. Az emeleten 3 teljes értékű hálószoba, ebből kettőnek van közös erkélye az első kert felé néznek, nappali-étkező konyha és fürdőszoba található még itt. Van padlás, pince és külön tároló is!
Különálló száraz téglaépületben található 2 zárható garázs. Valamint nyári konyha is a hátsó kert felé. A kertben örökzöldek és gyümölcsfák is megtalálhatóak a szomszédok rendezettek, normálisak, a környék kulturált, a közlekedés és az infrastruktúra kiváló. A belső terek egyedi igény szerint alakíthatóak. Jelenleg is lakják a házat. A költözés rugalmas 60-90 napon belül megoldható.
Amennyiben felkeltette érdeklődését keressen bizalommal. Teljes körű hitel és ingatlan jogi háttérrel segítve a biztonságos ügymenet érdekében.

Referencia szám: H446078

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 127306053

Kapcsolatfelvétel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás