Eladó felújított kis kertes ház Bp. Csepelen, központhoz közel

51 990 000

Ft

999 808 Ft/m²

Cím:

Budapest; XXI. kerület; Csepel-Szabótelep

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Ház 

Feladás dátuma:

ápr 2., 19:28

Tulajdonságok

Szobák száma:
2 szoba

Méret:
52 m²

Állapot:
Felújított

Fűtés típusa:
padlófűtés

Szintek száma:
1

Lift:
Nincs

Ingatlan típusa:
tégla

Kilátás:
kertre néző

Erkély, terasz:
Van

Bútorozott-e:
megegyezés szerint

Parkolás:
Utcán

Házszám:
43

Kert:
kertkapcsolatos

Kert mérete:
100  m2

Költözhető:
azonnal

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Ingatlan felszereltsége:
Légkondicionáló, Gépesített, Akadálymentesített, Beépített konyha

Leírás


Ingatlanosok NE Keressenek, Ismerek Eleget, HA Akarnék, Köszönöm!
Tulajdonostól, Budapesten, nem kieső, külvárosi részen saját kertes, biztonságos kis családi ház, dupla védelemmel mégsem magányban a vágy?
Itt minden vadonatúj! Költözés pár héten belül fizetés után lehetséges is!
Saját kertes, nagy teraszos szép, felújított, berendezett, kis családi házat csak 3 megállóra a Boráros tértől párjával, egyedül esetleg egy kis gyerekkel? Kutyusa, cicája is van? Akkor olvassa csak tovább :)
Tulajdonostól eladó Budapesten, Csepel központjához közel, teljes körűen felújított, kertes ház, nagyon kellemes, kertvárosias utcában, barátságos szomszédok mellett, egy igazi, napfényes, sok ablakos kis ház 100 nm2-es kerttel, melyben egy vadonatúj UV szűrős polikarbonát, igényes fa szerkezetes tetővel épített 36nm2-es óriási terasz is található!! Ára: 51.99 millió forint néhány új bútorral együtt.
Ide csak be kell költözni és beleszeretni a jó levegőbe, kertbe, teraszba, zöldbe, nyugalomba :)
Maga a ház 52,15 nm2, a vadonatúj terasz, új UV védelemmel ellátott tetővel 36 nm2, a kerítéssel lekerített telek, kert 100 nm2. Locsoláshoz 2 vízgyűjtő hordó, plusz hátra is kivezetett locsolócső nyújt kényelmet és elegendő vizet.
Mivel több oldalról is ablakok vannak, valamint a bejárati és a teraszajtó is (mindkettő biztonsági ajtó) üvegesek is, extra napfény van házban egész nap, amit még zuhanyzáskor is lehet élvezni, hiszen van ablak a fürdőszobán is. A teraszra a nagyszobából is ki lehet lépni és kiskutyaajtó is van az ajtón.Itt szinte minden vadonatúj: villanyvezetékek (fi-relés dobozzal, gépek külön áramkörön kötve), új vízvezetékek, konyhabútor, videós kaputelefon, új burkolatok mindenhol, új tető, vakolás, festés, új villanybojler, új víz és villanyórák, minden bútor és gépek is újak, vadonatúj szép konyha, H tarifára alkalmas Fisher hűtő-fűtő inverteres klíma és modern smart infrafóliás padlófűtéssel, melyet kiegészítő fűtésként javaslok keresi a ház új, rendes tulajdonosát.
Napelemet, ha az új tulajdonos tesz a tetőre, akkor villanyszámlát sem kell télen sem fizetni és lehet élvezni a modern padlófűtés melegét minden papucs és akár zokni nélkül is :) .
A teraszt igény szerint akár be is lehet üvegezni.
A fürdőszobában modern besétálós zuhany van, üvegfallal leválasztva, kényelmesen el lehet benne férni.
A nappali és a nagy szoba között tükrös, egyedi tolóajtó van, amellyel el lehet zárni a 2 részt egymástól vendégek, vagy home office esetén.Nyugodt, szép, fákkal teli utca, jó levegő, pár perc séta a központ, ahonnan Hévvel csak 3 megálló a Boráros tér, ez tehát Csepel Budapest belvárosához legközelebb eső családi házas része tényleg szép, tiszta, rendezett kertvárosias utcában, közel a Szent Imre tér, a Laguna étterem is 200m csak.
A ház ugyan osztatlan közös területen áll, mégis saját kis önálló családi ház, mely az udvaron belül le is van kerítve magas kerítéssel, így különálló családi házként tekinthető, de így dupla kerítés nyújtja a biztonság kellemes érzetét adja a kedves szomszédok mellett. Ügyvédi megosztás is van hozzá.
Az ingatlan per és tehermentes.
Parkolni ingyenesen közvetlenül a ház előtt lehet, az autóra rálátás így az ablakból is biztosított.
Nincs közös költség, minden óra, víz, villany is újak és saját, egyedi mérés alapján van és eszerint történik a számlázás. Gáz a házba nem lett bevezetve, nem kértük, de az udvarban van, aki ragaszkodik hozzá, könnyen beköttetheti, csak az udvarról kell a házba vinni.A felújított, szép új csepeli Duna parti sétány nagy parkokkal, futópályával, zöld részekkel csak 6 perc gyalog a háztól, szemben pedig a Kazinczy általános iskola, de zaj hozzánk, mivel pár méterrel hátrébb van az utcafronttól a ház, nem hallatszik be.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 146474053

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn