Eladó első emeleti 41 m2-es felújított lakás

company_logo

33 500 000

Ft

817 073 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Lakás 

Feladás dátuma:

ápr 9., 11:46
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
2 szoba

Méret:
41 m²

Állapot:
Jó állapotú

Fűtés típusa:
gáz-cirkó

Emelet:
2

Lift:
Nincs

Ingatlan típusa:
egyéb

Kilátás:
utcai

Erkély, terasz:
Nincs

Bútorozott-e:
nem

Parkolás:
Utcán
Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Leírás

Az Openhouse Monor Ingatlaniroda kínálatában eladó a #162858 BO azonosítójú budapest xx. ker.i Társasházi lakás. Eladó XX. kerületben lévő társasházi lakás első emeleti 41 nm nagyságú felújított lakása.

41m2 nagyságú, első emeleti, felújított 2 szobás lakás, ami nyitott, de zárható folyosóról közelíthető meg. Az lakásban a konvektoros fűtés gázcirkóra lett cserélve így a rezsi jóval alacsonyabb lett, valamint a burkolatok nagy részét is cserélték. Önálló tároló tartozik hozzá.
A lakás rendkívül jó elosztású: ablakos konyha, amely a belső udvarra néz, előszoba, nappali, hálószoba, és egy fürdőszobából áll, A fürdőszoba és a WC egy helyiségben van.
Közös költség 16.400, - Ft havonta.

Az ingatlan a Tátra téri piac, valamint a Pesterzsébeti piac közelében helyezkedik el. Közelben található több bevásárlási lehetőség, gyógyszertár, iskola, valamint számos szolgáltatás elérhető. Kőbánya-Kispest 148-as, 151-es busszal 20 perc alatt megközelíthető.

Amennyiben hirdetésem felketette érdeklődésér, várom hívását! Ön is ingatlant keres? Válassza Irodánkat!Amennyiben a #162858 BO azonosítójú, budapest xx. ker.i eladó Társasházi lakás vagy bármely, az Openhouse hálózat kínálatában található ingatlan felkeltette érdeklődését, kérem, hívjon bizalommal!SEGÍTÜNK, INTÉZZEN VELÜNK MINDENT EGY HELYEN! Már megtalálta vagy még keresi álmai otthonát, de nem rendelkezik a megvásárlásához szükséges teljes vételárral?Ne járjon bankról bankra!Hitelszakértőnk, legyen szó akár piaci, akár államilag támogatott hitelről vagy vissza nem térítendő támogatásról, megtalálja az Önnek legmegfelelőbb egyedi konstrukciót.Bankfüggetlen hitelügyintézőnk nagy szakmai tapasztalattal és a bankok ajánlatánál kedvezőbb lehetőségekkel segíti a Társasházi lakás finanszírozását. Támogatja Önt a legkedvezőbb konstrukció kiválasztásában. Teljeskörűen összeállítja a hitelkérelmet, és a hitel folyósításáig végigkíséri az egész folyamatot.CSOK-kal és Babaváró hitellel kapcsolatban is keressen minket bizalommal!Kereső ügyfeleinknek a hitelközvetítői szolgáltatásaink ingyenesek.Az otthon érték. Az ingatlan üzlet.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 146166830

Kapcsolatfelvétel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn