Eladó családiház Sashalmon

147 000 000

Ft

812 155 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Ház 

Feladás dátuma:

ápr 11., 08:47

Tulajdonságok

Szobák száma:
3 szoba

Méret:
181 m²

Állapot:
Építés alatt

Fűtés típusa:
gáz-cirkó

Szintek száma:
2

Lift:
Nincs

Ingatlan típusa:
tégla

Kilátás:
udvari

Erkély, terasz:
Nincs

Parkolás:
Udvarban

Félszobák száma:
1

Költözhető:
megegyezés szerint

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Leírás

Eladó családi ház és melléképületek a Sashalmi piac közvetlen közelében.
Buszmegálló gyalog 2 perc, a piac, Waldorf iskola 5, de további közintézmények is találhatóak rövid sétatávolságon belül.
A 737 nm-es (207 négyszögöles) saroktelek diszkréten bújik meg a borostyánnal benőtt kerítés mögött. A telken található egy 3 szobás és 1 félszobás ház, melynek alapjait 1924-ben rakták le. Ez a telek utcákfelőli sarkán helyezkedik el, az 52 négyzetméteres melléképület pedig a hátsó határon, így az egész, gondosan tervezett, nagy és különleges díszfáknak otthont adó kert egy egységben élvezhető.
A ház külső falazata a földszint födémig vakolva és pluszban szigetelve. Tetőtér külső burkolatait, ahogy mondani szokták, az új tulajdonos ízlése szerint lehet kialakítani
A földszintjén található egy előszoba, melyből egy közlekedő nyílik, amiből eljutunk a kamrával és kemencével rendelkező, Provence-i mintára épített konyhába, a rusztikus eleganciát sugárzó nappaliba, valamit a gardróbon keresztül a fürdőszobába.
Az emeleten található két, nagyjából 20 négyzetméteres szoba, egy befejezésre váró fürdőszoba, valamit egy 6 négyzetméteres szükség-vendégszoba, vagy kis házi iroda. Az emeleten a válaszfalak könnyűszerkezetesek, így egyéni elképzeléseknek megfelelően eltérő alaprajz kialakítására is van lehetőség.
Fűtés cirkóval oldott meg, valamint a nappalira egy fatüzelésű kályhával rá lehet segíteni. Természetesen gáz, víz, villany, csatorna, szélessávú internet bekötve.
A ház megvalósítása aprólékos kézimunka segítségével valósult meg, ideértve nem csak a falazatot, de a nyílászárokat és a világítótesteket is.
A melléképület ezidáig műhelyként üzemelt, melyből az elmúlt évtizedekben szebbnél szebb ólomüvegek kerültek ki, hogy különböző templomokat, középületeket, szállodákat díszítsenek. Rendelkezik víz és csatorna előkészítéssel is, így kiváló nagyilak vagy man-cave alapanyag is lehet. A műhely egyik oldalán a 3 méterrel megtoldott tetőnek köszönhetően van egy további kocsibeálló vagy fedett tárolórész, a másik oldalán egy kis, faszerkezetű, ablakokkal ellátott, fűthető fészer. A kertben található továbbá közvetlenül a tolókapunál egy egyállásos kocsibeálló, valamint egy kiülős grillező rész is.
Legszívesebben olyan család számára adnánk el, akik meglátják benne a szépséget és a saját igényeikhez igazítva befejeznék édesapánk életművét.
Az ingatlan tulajdonosi szerkezete rendezett, és együttműködő családtagokból áll.

Irányár: 147M Forint

Ingatlanosok segítségét köszönettel visszautasítjuk.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 146804920

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn