Eladó budapesti lakás

47 900 000

Ft

748 438 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Lakás 

Feladás dátuma:

ápr 24., 11:52

Tulajdonságok

Szobák száma:
3 szoba

Méret:
64 m²

Állapot:
Jó állapotú

Fűtés típusa:
egyedi mérős központifűtés

Emelet:
1

Lift:
Van

Ingatlan típusa:
panel

Kilátás:
utcai

Erkély, terasz:
Van

Parkolás:
Utcán

Belmagasság:
3 m alatt

Kertkapcsolatos:
nem

Költözhető:
azonnal

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Ingatlan felszereltsége:
Fürdő és WC külön
Panelprogram:
Részt vett

Leírás

Eladásra kínálom, vagy szegedi ingatlanra cserélném, (első sorban olcsóbb lakás érdekel) értékegyeztetéssel,47 az alábbi, első emeleti, kifizetett panelprogramos házban lévő 3 szobás, étkezőkonyhás (ablakos) panellakást Újpalota központjában, a Fő térnél.
Az ingatlan remek elosztású, 3 lakószobából, kádas fürdőszobából, külön WC-vel, tágas, világos konyhából valamint gardrób és kamra helyiségekből áll. A szobák parkettásak, a többi helyiség járólap burkolattal rendelkezik. A legkisebb szobából nyílik a loggia, mely beépíthető, így még tovább növelhető a lakótér. A fűtés központi fűtés, radiátoros hőleadókkal, egyedi hőmennyiség méréssel. A közös költség alacsony, a ház pozitív egyenleggel rendelkezik, a felújítások folyamatosak. ( víz és csatorna strang cseréje van jelenleg folyamatban a társasházban) Összetartó lakóközösség, kamerával felügyelt lépcsőház és közös terek.
Kiváló közlekedés jellemzi, a belváros 15 perc alatt elérhető tömegközlekedéssel, a buszmegálló közvetlenül az épület mellett található. A környék infrastuktúrális ellátottsága kiváló. Nemrég felújított orvosi rendelő valamint üzletek (CBA, piac, Lidl, Aldi ) 5 perces sétával elérhetőek. Tesco (Pólus Center) valamint az Ázsia Center is 2 buszmegállónyi távolságra van. Óvoda, bölcsőde, iskolák szintén a közelben. Az épület háta mögött katolikus templom, sportpályák, játszóterek, valamint posta is található. Az épület előtt, valamint a közvetlen közelében nemrégen kialakított parkolókban a parkolás ingyenes.

Az ingatlan per-, teher- és igénymentes, kiürített állapotban van, azonnal birtokba vehető. Elsősorban befektetésnek ajánlom, tisztasági festést követően azonnal kiadható! Plusz lehetőségként az előtér a bejárati ajtó előbbre hozatalával tovább bővíthető!

Ingatlanosok kérem NE keressenek, magam is az voltam. :)

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 147312414

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn