Egyedi ajánlat!

Eladó Telek, Budapest 11. ker.

company_logo

92 000 000

Ft

166 667 Ft/m²

Kategória:

Feladás dátuma:

feb 16., 06:30
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Méret:
552 m²

Villany:
telken belül

Víz:
telken belül

Gáz:
telken belül

Csatorna:
nincs

Leírás

Önnek is lehetősége van arra, hogy saját otthonát építse Péter-hegyen, egy nyugodt és csendes lakóövezetben! Eladó egy beépítetlen lakóövezeti telek, amely 552 nm nagyságú, 19,1 méter széles és 28,9 méter hosszú.
A terület kiváló lehetőséget kínál arra, hogy megvalósítsa álmai otthonát.

Az építési telek az ingatlan-nyilvántartásban kivett beépítetlen területként van nyilvántartva, mely az illetékmentesség szempontjából fontos körülmény.

Az ingatlan 552 nm alapterületű, terepszint feletti maximális beépíthetősége 25 %. Az ingatlan közművesített, csatlakozással rendelkezik az ivóvíz-, csatorna- és villamosenergia-hálózathoz.

Az ingatlan kapcsán rendelkezésre áll a kivitelezéshez szükséges talajmechanikai szakvélemény és geodéziai felmérés, amely a kivitelezési munkák lényegében azonnali megkezdését teszi lehetővé.

Emellett, készült egy koncepció terv is ez igény szerint szintén átruházásra kerülhet.

Elhelyezkedését tekintve ideális infrastrukturális összeköttetése van, ugyanis busszal és autóval kb. 5 perc távolságra található a kelenföldi pályaudvar (többek között az M4 metró és az 1-es villamos végállomásával), az Etele Pláza, a Bikás park, több P+R parkoló, valamint az Etele városközpont. Másik oldalról viszont egy nyugodt, minimális közlekedéssel terhelt, kis utcában helyezkedik el úgy, hogy a környező ingatlanok mind kiépültek, rendezettek, jelenleg ez az egyetlen építési telek ezen a részen.

Az OTP Bankcsoport teljes körű ügyintézéssel (CSOK, babaváró hitel) áll az eladók és a vevők rendelkezésére! A kínálatunkból választott ingatlanok kiválasztásához kedvezményes hitelmegoldásokat kínálunk . Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést is biztosítunk.
Amennyiben felkeltettem érdeklődését, kérem keressen bizalommal

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 138384858

Kapcsolatfelvétel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 4 órája

Megosztás