Eladó Lakás, Budapest 2. ker.

company_logo

150 000 000

Ft

1 456 311 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Lakás 

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
4 szoba

Állapot:
Felújított

Fűtés típusa:
gáz-cirkó

Emelet:
2

Lift:
Nincs

Ingatlan típusa:
tégla

Kilátás:
panoráma

Erkély, terasz:
Van

Bútorozott-e:
nem

Parkolás:
Teremgarázsban

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Havi közösköltség:
10000  Ft/hó

Ingatlan felszereltsége:
Gépesített, Légkondicionáló, Riasztó
Méret:
103 m²

Leírás

Budapest II/a kerületében megvételre kínálok egy 2005-ben épült 4 lakásos társasházban egy nappali + 3 hálószobás, duplateraszos, hangulatos lakást.

Adyliget központi részén, 1004 nm-es telken áll a ház, melynek kertje közös használatú. A lakás a 2.emeleten található, belső kétszintes, 103 nm-es.
Az alapszint nettó 88 nm-es, az emeleti rész nettó 15, melyben egy hálószoba, illetve egy kis tanuló rész lett kialakítva. Az alapszinten található a konyha-ebédlő-nappali, 2 hálószoba és 2 fürdő. (az egyik wc-vel, káddal és tusolóval, a másik wc-vel és tusolóval)
A lakás 2, egyenként 10 nm-es terasszal rendelkezik (Déli, lletve északi tájulásúak) kilátással a János-hegyre és Nagykovácsira. A déli terasznál napi látogatók a fákon szaladgáló mókusok. A lakás a felső emeleten található, így a folyosó ezen részét csak a lakás tulajdonosa használja, így tökéletes hely a cipők illetve a kabátok tárolására. Szintén a lakáshoz tartozik a 4 autós garázsból 1 hely és kb. 7 méter hosszú tároló polcokkal a padlótól a plafonig.

Az 1004 nm-es telken van egy kialakított mini játszótér a gyerekeseknek, mászókával és hintával, illetve a kacatoknak egy szerszámos faház, mely kb. 9 nm-es és annak 1 harmada tartozik a lakáshoz.

2017-ben egy generál felújítás történt. (új villanyhálózat és gázvezeték, burkolás, fürdőszobák és belső ajtók) Az idei nyáron a lakás kapott új radiátorokat, a nappali illetve a 2 földszinti háló új padlót és egy teljes festést. A fűtést cirkó kazán biztosítja, a gázszámla a leghidegebb télen sem volt 25.000 Ft felett. Mind a két szint klimatizált, de nyáron sokat segítenek a ház fölé magasodó fák, melyek kellemes árnyékot nyújtanak.

Riasztó rendszerrel ellátott. Redőny minden ablakon van, kivéve a nagy teraszajtót.

A közös költség 19.000 Ft, mely tartalmazza a szemétszállítást is. A lakástól 5 perc sétára található egy játszótér, angol ovi, állatorvosi rendelő és a buszmegálló. Az amerikai- illetve a francia iskola és a Gyarmati Dezső Uszoda kb. 8 perc kocsival, a hűvösvölgyi Stop Shop (Spar, Libri, Tako, Fressnapf, Victory Fitness, Diego, Deichmann, DM, pizzéria, japán étterem, gyógyszertár, fodrászat) kb. 5 perc autózás. Jelenleg a lakás üres.

Jöjjön el és nézze meg ezt a kellemes hangulatú, barátságos otthont!

Bármilyen felmerülő kérdésre szívesen válaszolok, keressen bizalommal a hét bármely napján!


* * * Az OTP Bankcsoport tagjaként CSOK és hitellehetőségekkel, személyre szabott pénzügyi megoldásokkal, gondos ügyvédi közreműködéssel és teljes körű szakértői ügyintézéssel támogatjuk ügyfeleink lakáscélú adásvételét. * * *

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 144990954

Kapcsolatfelvétel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn