Eladó Lakás, Budapest 21. ker.

company_logo

44 000 000

Ft

698 413 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Lakás 

Feladás dátuma:

ma, 09:38
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
2 szoba

Állapot:
Jó állapotú

Fűtés típusa:
gáz konvektor

Emelet:
3

Lift:
Nincs

Ingatlan típusa:
tégla

Kilátás:
udvari

Erkély, terasz:
Nincs

Bútorozott-e:
nem

Parkolás:
Utcán

Belmagasság:
3 m alatt

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Havi közösköltség:
12000  Ft/hó

Félszobák száma:
1

Méret:
63 m²

Leírás

Eladó Csepel zöldövezeti részén, az Erdősor utcában található egy 63 m2-es, 2+1 félszobás, erkélyes lakás. Az ingatlan a társasház 3. emeletén helyezkedik el, és remek választás lehet családosok számára is.

Lakásról:
A lakás 63 m2-es, a szobák külön nyílnak, ami biztosítja a lakók számára a szükséges privát teret. Az elrendezés praktikus: a WC és a fürdőszoba külön helyiségben található, mindkettő ablakos, így természetes fény árasztja el őket. A konyha is világos, ablakos kialakítású, ami kifejezetten előnyös főzés közben. A lakás délnyugati fekvésű, ami biztosítja a csendes, nyugodt környezetet.

A lakás közepes állapotú, tavaly festették, azonban műszaki felújítás nem történt, tehát a vezetékeket nem cserélték ki, és a fa ablakok is megmaradtak. A fűtés gázkonvektoros, amely hatékonyan biztosítja a meleget a hidegebb hónapokban. A közös költség 12.600,- Ft, amely tartalmazza a felújítási alapot is. A társasház tervezi a külső szigetelést, ami hosszú távon csökkentheti a fűtési költségeket. Továbbá, közös pince és tároló áll rendelkezésre, ami plusz tárolási lehetőséget biztosít.

Társasházról:
A társasház csendes, rendezett és jól karbantartott, csúsztatott zsalus építési módszerrel készült. Összesen 10 lakás található benne, ami kisebb közösséget jelent, és barátságosabb lakókörnyezetet biztosít. Lift ugyan nincs, de a harmadik emelet könnyen megközelíthető.

Környékről:
A környék nyugodt, családias, és minden fontos szolgáltatás megtalálható a közelben. Óvoda, iskola, játszótér, piac, orvosi rendelő és élelmiszerboltok mind rövid sétával elérhetők. A parkosított környezetben lévő lakás ideális választás lehet azok számára, akik csendes, zöldövezeti környezetben keresnek otthont.

Közlekedésről:
A közlekedési lehetőségek is kiválóak: a 159-es és a 979-es buszjáratokkal könnyen elérhető a város többi része. Az utcán ingyenes parkolási lehetőség áll rendelkezésre, ami jelentős előnyt jelent az autóval rendelkező lakók számára.

Összességében ez a lakás ideális választás családosok számára, akik nyugodt, zöldövezeti környezetben szeretnének élni, mégis közel a város nyújtotta lehetőségekhez. Az ingatlan kiváló infrastruktúrával rendelkezik, és pár perc sétával minden fontos szolgáltatás elérhető.
Antal Enikő

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 148854198

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 15 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn