Eladó Lakás, Budapest 21. ker.

company_logo

30 990 000

Ft

632 449 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Lakás 

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
2 szoba

Méret:
49 m²

Állapot:
Felújított

Fűtés típusa:
egyedi mérős központifűtés

Emelet:
3

Lift:
Van

Ingatlan típusa:
tégla

Kilátás:
utcai

Erkély, terasz:
Nincs

Bútorozott-e:
nem

Parkolás:
Utcán

Havi közösköltség:
13000  Ft/hó

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Leírás

Budapest 21. kerületében sürgősen eladó 2 szobás lakás.

A lakás elrendezése: előtér, 1 szoba, nappali és amerikai konyha, fürdőszoba + wc. A lakás újépítésű a belső szerkezetet tekintve (új elektromos hálózat, vízvezetékek, falak, szobák, szellőzés, stb...), minden berendezése vadonatúj. Stílusát a loft és indusztriális elemek és az elegancia adja. Ablakok új műanyag nyílászárók, faltól-falig tartó nagyméretű ablakok, így a lakás szép, világos. A lakás egész designját egy ismert iparművész designer tervezte, számos egyedi elem található a lakásban: konyhatér étkezőben fúvott, egyedi lámpák, az előszobában egyedi design tükrök, a fürdőszobát is egyedi design üvegburkolat teszi különlegessé, konyhabútor, asztal, kanapé, tolóajtós gardrób vadonatúj. Az ajtók vörösfenyőből készültek. Az előszoba és a szobák laminált tölgy padlót, a konyha, fürdő- WC, minőségi gres- és porcelán burkolatot kapott, vadonatúj fürdőkád, szaniterek, design mosdó és csaptelepek teszik egyedivé. Radiátorok szintén újak.

A lakás fűtése házközponti, egyéni mérőkkel, a két radiátor alacsony fokozaton is meleget produkál. A fürdőszobában egy meleget fúvó digitális fűtőventillátor gondoskodik a fűtésről (mely kézileg v. távirányítóval szabályozható), a melegvizet vadonatúj 80 l-es Bosch bojler szolgáltatja. A lakásban elszívórendszer van kiépítve a konyhában. Bejárati ajtó: 6 ponton záródó biztonsági fém.

A rezsi : kb. 18 000 Ft amely közös költséget (benne a szemét szállítást, csatorna díjat) és a lépcsőház takarítást tartalmazza, víz, villany, fűtés a fogyasztás szerint. A ház csendes, irodák és lakások találhatóak itt. A házban sok felújítás történik folyamatosan, a lakóközösség aktív, közös képviselőnk nagyon agilis. Legutóbb a két liftet, csatornát újították fel és a két bejárat kapuzatát cserélték ki vadonatújra, rendezett a lépcsőház. Kaputelefon van. A lakás nem zöldövezeti fekvésű, tehermentes.

Közlekedés kiváló, Busz, HÉV 3 percre, a Boráros tér 15 perc alatt elérhető, bölcsőde, óvoda, iskola, orvosi rendelő, üzletek a közelben. Azonnal költözhető! A Csepel-szigeten indul az egyik legnagyobb budapesti beruházás, a Kis-Duna partján található övezet átalakítása sport- és szabadidőközponttá.

A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához kedvezményes hitel- és lízingkonstrukciókat kínálunk. Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó ügyek intézéséhez. Amennyiben felkeltettem érdeklődését, keressen bizalommal, akár hétvégén is.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 145117837

Kapcsolatfelvétel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn