Eladó Lakás, Budapest 20. ker.

company_logo

56 999 999

Ft

850 746 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Lakás 

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
3 szoba

Állapot:
Jó állapotú

Fűtés típusa:
egyedi mérős központifűtés

Emelet:
7

Lift:
Van

Ingatlan típusa:
egyéb

Kilátás:
kertre néző

Erkély, terasz:
Van

Bútorozott-e:
nem

Parkolás:
Utcán

Belmagasság:
3 m alatt

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Havi közösköltség:
22200  Ft/hó

Ingatlan felszereltsége:
Légkondicionáló

Méret:
67 m²

Leírás

Eladásra kínálok egy 67 négyzetméteres, 7. emeleti lakást Budapest XX. kerületének egyik legkedveltebb lakótelepén!

Ez az ingatlan hatalmas erkéllyel rendelkezik, amely tökéletes helyszínt biztosít a pihenéshez, a zöld környezet élvezetéhez. A lakás három szobából áll, mindegyik vízálló parkettával burkolt, ami nemcsak esztétikus, de praktikus megoldás is. A többi helyiségben minőségi járólap található. A fűtés egyedi mérős távfűtésen keresztül működik, amely lehetővé teszi a hőmérséklet pontos szabályozását és az energiatakarékos üzemelést. Minden ablak szúnyoghálóval, valamint redőnnyel vagy reluxával van ellátva, így a nyugalom és a komfort garantált.

A lakás teljes körű felújításon esett át, beleértve az új villany- és vízvezetékeket, amelyek a lakás minden helyiségében kicserélésre kerültek. Az ingatlan új nyílászárókkal rendelkezik, a több ponton záródó biztonsági bejárati ajtó pedig tovább növeli az otthon biztonságát. A modern technológiai megoldások is jelen vannak: a világítás applikáción keresztül, wifi segítségével vezérelhető, míg a két hűtő-fűtő klíma gondoskodik a megfelelő hőmérsékletről az év minden szakában. A háztartási helyiségben foszfátos vízszűrő berendezés található, amely hatékonyan védi a vízvezetékeket a vízkő lerakódásától.

Az ingatlanhoz tartozik egy 20 négyzetméteres, proxys rendszerrel zárható pince is, amely bőséges tárolási lehetőséget biztosít. Az épület részt vesz a panelprogramban, és már benyújtották az energetikai pályázatot is, így a napelemek telepítése folyamatban van, amely a jövő évtől jelentős megtakarítást eredményezhet a fűtési költségekben. A társasház rendezett pénzügyi helyzete miatt folyamatosak a fejlesztések, és nincsenek tartozások. A közös költség kedvező, mindössze 22.200 forint.

Az ingatlan elhelyezkedése is kiváló, hiszen pár perc sétára találhatók iskolák, játszóterek, orvosi rendelő, bevásárlóközpontok és közlekedési eszközök. A Volán buszok, BKK buszjáratok, valamint a villamosok mind könnyen elérhetőek, így a belváros is gyorsan megközelíthető. Ez a lakás ideális választás mindazok számára, akik azonnal költözhető, felújított otthont keresnek egy csendes, de jól megközelíthető környéken.

Ha a hirdetés felkeltette az érdeklődését, ne habozzon, hívjon bizalommal a hét bármely napján

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 149814782

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel

Profilkép
Győri Eszter

Finszter és társai kft

További hirdetései

Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 3 napja

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat!

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy!

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn