Eladó Lakás, Budapest 18. ker.

company_logo

56 990 000

Ft

850 597 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Lakás 

Feladás dátuma:

ápr 25., 12:58
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
2 szoba

Méret:
67 m²

Állapot:
Jó állapotú

Fűtés típusa:
egyedi mérős központifűtés

Emelet:
3

Lift:
Nincs

Ingatlan típusa:
tégla

Kilátás:
utcai

Erkély, terasz:
Van

Bútorozott-e:
nem

Parkolás:
Teremgarázsban

Havi közösköltség:
28000  Ft/hó

Félszobák száma:
1

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Ingatlan felszereltsége:
Légkondicionáló

Leírás

Figyelem! Csak az OTP Ingatlanpont kínálatában!
Eladó Budapesten egy kiváló ár-érték arányú, 67m2-es, III. emeleti, 2+ fél szobás, erkélyes lakás a XVIII.kerületi, mediterrán stílusjegyekkel tervezett és épült Alacska úti ltp. egy rendezett tégla építésű társasházában! Ha a városi zsúfoltság, zaj és egy fárasztó nap után csendre és nyugalomra vágyik, itt megtalálhatja álmai otthonát!
A 2004-ben épült lakópark III. emeleti lakása ideális választás lehet családok, párok vagy befektetők számára. Tágas, világos élhető terekkel rendelkező kényelmes otthont kínálunk Önnek kellemes, 7 m2-es erkéllyel, gépesített konyhabútorral, klímával felszerelten - így ide csak költöznie kell, s máris élvezheti ezt a meghitt és családbarát környezetet!
Az épület zárt lakóparkban található, parkosított belső pihenőkerttel. A környék csendes és nyugodt, de ugyanakkor könnyen megközelíthető a város többi része. A közelben iskola, óvoda, Spar, ill. kis üzletek is találhatók, melyek mindennapjait tehetik komfortosabbá. Opcionálisan rendelkezésre áll a teremgarázsban egy gépkocsibeálló is, mely továbbbérelhető az ingatlanhoz kapcsolódva, így soha nem kell parkolóhely miatt aggódnia.
Kiváló lokáció - a lakópark több irányból is megközelíthető mind tömegközlekedéssel, mind gépjárművel: az Üllői út, Ferihegyi gyorsforgalmi út, Nagykőrösi út, M5, M0 néhány perc alatt elérhető. Buszjáratok: 182 és 282E, 166, 255E, 254E, 266, 193-as busz. Spar, játszóterek, Halmi erdő...1-2 perces sétára. Az M5 és M0-ás találkozásában- gépjárművel szintén csak néhány percnyire -a Soroksár-Auchan, a reptérre vezető úton a Market Central bevásárlókomplexum található. Az M0-on keresztül az M7-es autópálya is könnyen megközelthető.
Az ingatlan vásárlásához CSOK+ és kedvezményes hitel igényelhető, ami további lehetőséget nyújt az otthonvásárlás finanszírozásához.
Ne hagyja ki ezt a fantasztikus lehetőséget, és vegye fel velünk a kapcsolatot még ma! Ez az otthon könnyen lehet az Ön álmainak új otthona. Ne habozzon, mert ez az ingatlan hamar elkelhet!

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 146711076

Kapcsolatfelvétel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn