Eladó Lakás, Budapest 14. ker.

company_logo

89 500 000

Ft

1 376 923 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Lakás 

Feladás dátuma:

okt 2., 17:40
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
3 szoba

Állapot:
Felújított

Fűtés típusa:
gáz-cirkó

Emelet:
2

Lift:
Van

Ingatlan típusa:
tégla

Kilátás:
utcai

Erkély, terasz:
Van

Bútorozott-e:
nem

Parkolás:
Teremgarázsban

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Építés éve:
2023

Havi közösköltség:
17600  Ft/hó

Ingatlan felszereltsége:
Légkondicionáló

Méret:
65 m²

Leírás

---AZ OTP Ingatlanpont kínálatában, Eladásra kínálunk egy 65 nm-es, nappali + 2 szobás téglalakást a XIV. kerület Alsórákos egyik csendes, mégis kiváló elhelyezkedésű mellékutcájában, közel az új Városközponthoz. A második emeleten található lakás egy 2004-ben épült, liftes, 4 emeletes, 16 lakásos, kertes társasházban helyezkedik el, amelyhez teremgarázs is tartozik.

Az ingatlan korábban irodaként működött, megkímélt állapotban van, és a gépesített konyhabútor a vételár részét képezi. A bejáratnál található egy külön WC, valamint egy 2 nm-es tároló. A nappali-étkezőből nyílik egy 7 nm-es utcafronti erkély, míg jobbra és balra külön bejáratú szobák találhatóak, amelyek kiválóan alkalmasak szülők és gyerekek elkülönítésére vagy dolgozószoba kialakítására.

A 25 nm-es nappali amerikai konyhás, NY-i fekvésű, és az erkélyre néz. A lakás végében egy tágas, kádas fürdőszoba található. A fűtést és a meleg vizet cirkókazán biztosítja, padlófűtés a nappaliban, egyedi szabályozható radiátorok a szobákban és a fürdőben. Az ablakok redőnnyel felszereltek, nyáron a klímaberendezés gondoskodik a kellemes hőmérsékletről.

A közös költség 19.000 Ft, amely tartalmazza a felújítási alapot, takarítást, szemétdíjat, közös villanyfogyasztást, közös képviselet díját, kertgondozást és biztosítást. A lakás tehermentes, azonnal költözhető.

Opcionálisan vásárolható gépkocsi beállóhely is a mélygarázsban 7 M Ft-ért.

A tömegközlekedési lehetőségek kiválóak: a 3-as, 62-es, 62A villamosok, valamint több buszjárat megállója 5 percen belül elérhető. A mindennapi bevásárláshoz a Bosnyák téri piac és a közelben nyíló bevásárlóközpont kínál remek lehetőséget.

Az OTP Bankcsoport teljes körű ügyintézést kínál eladóknak és vevőknek. Kedvezményes hitel- és lízinglehetőségekkel, valamint lakástakarék-pénztári megoldásokkal támogatjuk az ingatlanvásárlást. Az adásvételi szerződés megkötéséhez megbízható ügyvédet biztosítunk, és segítséget nyújtunk az ügyintézésben is.

Keressen, hogy mielőbb ajánlatot tehessen!
Várom megtisztelő hívását, akár hétvégén is! M285936
Az OTP Bankcsoport teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére! A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához kedvezményes hitel- és lízingkonstrukciókat, lakástakarék-pénztári megoldásokat kínálunk. Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó ügyek intézéséhez.

Referencia szám: M285936-JF

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 150625502

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 10 napja

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat!

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy!

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn