Eladó Lakás, Budapest 14. ker.

company_logo

57 100 000

Ft

1 327 907 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Lakás 

Feladás dátuma:

szept 26., 10:15
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
2 szoba

Állapot:
Új építésű

Fűtés típusa:
geotermikus fűtés

Emelet:
3

Lift:
Van

Ingatlan típusa:
tégla

Kilátás:
udvari

Erkély, terasz:
Nincs

Bútorozott-e:
nem

Parkolás:
Teremgarázsban

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Építés éve:
2025

Méret:
43 m²

Leírás

14. KERÜLET FREKVENTÁL RÉSZÉN ELADÓ FIATALOS ÉS MODERN LAKÁSOK AZ OTP INGATLANPONT KÍNÁLATÁBAN!

Zugló frekventált részén, jó közlekedés mellett, kínálunk újépítésű lakásokat egy rendkívül kellemes megjelenésű épületegyüttesben.
A jól átgondolt tervezés eredményeként az épületben, praktikus helyiségek, világos és kényelmes életterek kerültek kialakításra.
Minden lakás megtervezésénél nagy figyelmet fordítottak a napfényes és élhető elrendezésre.
Ezen felül az épületek felsőbb szinti lakásainak többségéhez nagyméretű teraszok, míg a földszinti és részben az első emelti lakásokhoz magánhasználatú kertrészek kapcsolódnak.

A lakás kínálat változó, a kisebb alapterületű stúdió lakásoktól az akár 1-2-3 hálószobával rendelkező otthonok széles választéka elérhető.


A kínálatnak köszönhetően az első lakást kereső fiatalok, a CSOK+ nyújtotta lehetőségeket kihasználni szándékozó családosok, vagy akár a befektetési céllal vásárlók is megtalálhatják álmaik otthonát. Az épület tervezett átadása 2025. III NEGYEDÉV.

- A fűtési és hűtési energiát környezetbarát, levegős hőszivattyúrendszer biztosítja. A hőleadók mennyezetbe épített (szabad szemmel nem látható) hűtő-, fűtőrendszerek, melyekkel a helyiségek hőmérséklete egyedileg szabályozható, akár intelligens/okos hálózat részeként. A meleg víz előállításáról a központi gépészeti helyiségekben elhelyezett fali gázkazánok gondoskodnak. - Egyéb kényelmi szempontokat is figyelembe véve a következő extrák kerültek kialakításra: beépített redőnyök elektromos előkészítése, kerékpártároló, elektromosautó-töltési lehetőség (külön kérés és felár ellenében), valamint okosotthon és kamerarendszer garantálja a biztonságot és a kényelmet. - Teremgarázs biztosítja a kényelmes parkolást, ahol különböző méretű gépkocsibeállók közül választhat. Emellett külön bejáratú tárolók vásárlása is lehetséges. -

Lakásainkhoz választható burkolatok és szaniterek tartoznak, így teljesen személyre szabhatja új otthonát. Ne hagyja ki ezt a páratlan lehetőséget, hogy egy kiváló infrastruktúrával rendelkező, modern és fiatalos lakóparkban találja meg álmai otthonát! Vegye fel velem a kapcsolatot és tekintse meg személyesen az eladó lakásokat Zugló legjobb részén - várom megtisztelő hívását!

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 149239405

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 napja

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat!

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy!

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn