Eladó Ház, Budapest 2. ker.

company_logo

399 000 000

Ft

1 194 611 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Ház 

Feladás dátuma:

ápr 24., 09:41
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
5+ szoba

Méret:
334 m²

Állapot:
Felújított

Fűtés típusa:
gáz-cirkó

Szintek száma:
3

Ingatlan típusa:
tégla

Erkély, terasz:
Nincs

Bútorozott-e:
nem

Parkolás:
Teremgarázsban

Kert mérete:
902  m2

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Leírás

Luxus Családi Ház Máriaremetén - Budapest II. Kerületében

Kivételes lehetőség várja Önt a csendes Máriaremetén, ahol egy exkluzív családi ház kínálja az otthon kényelmét és luxusát. Az ingatlan egy közel 1000 m2-es telken helyezkedik el, három külön lakrészre osztható, így tökéletes választás nagy családok vagy több generáció együttéléséhez.

A házat az kényelmes, tágas terei teszik különlegessé, és a lakótérből nyíló közvetlen kertkapcsolat, így a természet mindig életük része lehet. A 7 hálószoba és a tágas nappali lehetőséget biztosít családi összejövetelekhez, baráti találkozókhoz vagy egyszerűen csak a pihenéshez.

Az ingatlan 2023-ban új gázkazánt kapott, így Ön nyugodt szívvel élvezheti az otthon kényelmét és biztonságát. A fűtési rendszer hatékony és gazdaságos.

A közelben találhatóak nívós nemzetközi iskolák, mint például a francia iskola, amerikai iskola, Lauder iskola és az angol iskola sincs távol, így a gyermekek oktatása könnyedén megoldható.

A ház három külön lakrészre osztható, ideális megoldás több generáció kényelmes együttélésére is akár. A földszinten jelenleg egy külön bejáraton keresztül megközelíthető kis lakás van kialakítva, mely egyaránt alkalmas idősebb családtag vagy bébiszitter lakhatására. A ház másik bejáratán keresztül pedig a jelenleg egybenyitott földszinti kertkapcsolatos szint és az emeleti szint közelíthető meg. Azonban ezt a két emeletet akár külön is lehet használni egymás zavarása nélkül.
A 2 állásos fedett beállók elektromos töltővel is fel vannak szerelve.
A ház körüli gondozott füves kert és a hatalmas fák varázslatos környezetet teremtenek, ahol otthonában pihenhet és feltöltődhet. A kert végében található zöldterület ideális helyszíne lehet olvasásnak vagy relaxálásnak.

Az ingatlan per- és tehermentes. Ne habozzon, keressen bizalommal további információért és megtekintésért, akár hétvégén is!

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 147198219

Kapcsolatfelvétel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn