Eladó Ház, Budapest 20. ker.

company_logo

99 000 000

Ft

495 000 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Ház 

Feladás dátuma:

tegnap, 18:15
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
4 szoba

Állapot:
Jó állapotú

Fűtés típusa:
gáz-cirkó

Ingatlan típusa:
tégla

Erkély, terasz:
Van

Bútorozott-e:
nem

Parkolás:
Udvarban

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Szintek száma:
1

Kert mérete:
500  m2

Méret:
200 m²

Leírás

Pesterzsébeten, Budapest egyik kedvelt városrészében, eladásra kínálnak egy frekventált helyen található, kiváló állapotú, két lakrészes családi házat. Az ingatlan 200 m2-es, és egy 500 m2-es telken helyezkedik el, amely két utcáról nyíló bejárattal rendelkezik. Ez az elrendezés kényelmes megközelítést biztosít a házhoz, valamint a garázshoz, amely távirányítós kapuval és ajtóval van felszerelve.
Az ingatlan kiemelkedő tulajdonsága, hogy 2005-ben teljes körű felújításon esett át. A nyílászárók, az elektromos hálózat, a festés és a burkolatok is megújultak, így a ház állapota kiváló. Azóta folyamatosan karban van tartva, így az új tulajdonosnak nem kell azonnali felújításra gondolnia. Az eladó a konyhai bútorokat is az ár részének tekinti, így ezek a ház részei maradnak.
Az ingatlan felszereltsége kiváló: riasztóval, kapucsengővel, ipari árammal, klímaberendezésekkel, valamint fúrt kúttal és házi szivattyúval is ellátták. Külön villanyórák tartoznak az ingatlanhoz, a gáz és a víz pedig önálló rendszeren fut, ami gazdaságosabb és rugalmasabb fenntartást tesz lehetővé.
A ház két lakrésze miatt kiváló lehetőség összeköltözőknek vagy befektetőknek is. Az egyik lakrészt jelenleg albérlők lakják, így az ingatlan akár azonnal hozamot is termelhet. A tetőtér is beépíthető, ami további lehetőségeket kínál a bővítésre vagy az ingatlan értékének növelésére.
A környék közlekedése kiváló, hiszen a busz- és villamosmegállók közvetlen közelben találhatók, ami kényelmes és gyors közlekedést biztosít a város különböző részeire. Az ingatlan udvarában további kényelmi szolgáltatások is találhatók, mint a nyári konyha, az udvari WC, egy kamra és pince, amelyek mind a praktikus hétköznapokhoz járulnak hozzá. A padlásfeljáró révén pedig a tetőtér további hasznosításra is lehetőséget nyújt.
Ez a ház ideális választás lehet mindazok számára, akik egy kényelmes, jól felszerelt, kiváló állapotú ingatlant keresnek Budapest közkedvelt részén.

Hirdetés azonosító: 150240072

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 15 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat!

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy!

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn