Egyedi ajánlat!

Eladó Ház, Budapest 17. ker.

company_logo

240 000 000

Ft

533 333 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Ház 

Feladás dátuma:

ma, 06:38
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
5+ szoba

Méret:
450 m²

Állapot:
Jó állapotú

Fűtés típusa:
egyéb

Szintek száma:
2

Ingatlan típusa:
tégla

Erkély, terasz:
Van

Bútorozott-e:
nem

Parkolás:
Udvarban

Kert mérete:
1188  m2

Félszobák száma:
1
Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Leírás

*** Kétgenerációs családi ház minden igényt kielégítő extrákkal a Pesti úti lakóparkban ***

XVII. kerületben igazán exkluzív környezetben, a Pesti úti lakóparkban kínálunk megvásárlásra egy igazi kuriózumot. A Makovecz iroda által tervezett családi ház stílusával, egyedi megjelenésével kitűnik a többi lakóépület közül, aki arra jár megcsodálja. Egyedi tervek alapján 2004-ben épült, a telek mérete sem mindennapi, 1184 nm, gyönyörűen parkosítva, medencével, kerti konyhával, automata öntözőrendszerrel, kúttal. A ház szuterén szintjén nagy garázs (két nagy méretű autó is elfér egymás mellett), kazánház, tárolók, nyári konyha kis bárpulttal, mosókonyha kapott helyet. Innen közvetlenül fel tudunk menni a lakásba. A földszinten a központi helyet a kör alakú étkező foglalja el, innen nyílnak a helyiségek. Az előszobában nagy beépített szekrény könnyíti meg a tárolást, itt van egy zuhanyzós fürdőszoba-mellékhelyiség. Az étkezőből nyílik a konyha átadó ablakkal a nappali felé. A nappaliból a nagy fedett teraszon keresztül közvetlenül a kertbe jutunk.

Ezen a szinten egy teljesen külön lakrész is található, tágas hálószoba nagy gardróbbal és teraszos kertkapcsolattal, fürdőszoba, tároló. Kialakításra került egy kisebb nappali is, melyet jelenlegi tulajdonosa dolgozó szobának használ, innen nyílik még egy szoba a földszinten. A két nappali mennyezete látszó fagerendás, a cserépkályha télen meleget és meghitt hangulatot ad. Az emeletre kényelmes lépcső vezet, ahol 3 nagy és egy kisebb szoba, illetve egy fürdőszoba kapott helyet. Kiváló választás nagy család, két generáció számára, illetve aki otthon is irodát szeretne fenntartani.

Több extra is beépítésre került: szennyesledobó, szemétledobó, konyhamalac, riasztó, fűtött garázslehajtó. A környék csendes, luxus lakóházakkal beépített. Az ingatlan tehermentes.

További információkért, megtekintésért keressen bizalommal!

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 145762777

Kapcsolatfelvétel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn