Eladó Ház, Budapest 11. ker.

company_logo

279 900 000

Ft

1 332 857 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Ház 

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
4 szoba

Méret:
210 m²

Állapot:
Új építésű

Fűtés típusa:
hőszivattyú

Szintek száma:
3

Ingatlan típusa:
tégla

Erkély, terasz:
Nincs

Bútorozott-e:
nem

Parkolás:
Udvarban

Kert mérete:
452  m2

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog
Építés éve:
2022

Leírás

Figyelem!! Kulcsrakész, újépítésű, szinte zéró energiafelhasználású családi ház - vagy összeköltözőknek akár két külön bejáratú lakás 1,3 MFT-os m2-áron!

Amennyiben a még idén elérhető kedvezményes családtámogatási lehetőségeket igénybe kívánja venni, ne várjon, mert a bankok a később beadott igényeket már nem tudják idén befogadni!

Ennél a lakásnál IDEI VÁSÁRLÁS ESETÉN az állami családtámogatási kedvezmények igénybevételével AKÁR 46 000 000 FT MEGTAKARÍTÁS!

XI. kerület csendes mellékutcájában, közlekedés szempontjából tökéletes helyen, megújuló energiafelhasználással épülő, optimális beosztású, újépítésű családi ház kulcsrakész állapotban eladó. A gondosan összeválogatott, korszerű anyagfelhasználással, AA+ energetikai besorolással épülő ház belső elrendezése átgondolt, akár nagycsaládosoknak vagy két generáció számára is optimális választás lehet. A kivitelező külön kérésre a családi házat akár két teljesen szeparált lakás kialakításával is kész átadni. (54m2 és 140m2)!

Két autó számára felszíni kocsibeállási lehetőség biztosított.

A tervek szerint megépülő új ingatlan gazdaságosan, energiatakarékosan, fenntarthatóan üzemeltethető, a mai kor igényeinek megfelelően. Valamennyi állami támogatás feltételeinek megfelel.
Ezt az ingatlant gazdálkodó szervezet építi természetes személy számára való értékesítés céljára. A természetes személy, aki az építtetőtől, mint első tulajdonos vásárolja meg az ingatlant a családi -és otthonteremtési kedvezményre jogosult.

Nem érdemes a döntést halogatni, mert a bankok csak hiánytalan dokumentumokat tudnak befogadni. Az elbírálás törvényi határideje 60 nap, amely a bankkal történő szerződéskötéssel együtt már áthúzódhat a következő évre, amennyiben az előírt dokumentumok és igazolások rendben benyújtásra kerültek még ebben az évben.
Ennek a korszerű, környezetbarát levegő-hőszivattyús hűtési, fűtési rendszert használó épületnek magas szintű energiahatékonyságot biztosít még a három rétegű üvegezés és a 15 cm vastagságú hőszigetelés is.

Az esztétikai megjelenés, a kiváló lokáció további előny,
A bankkal való teljes ügymenetet hitel és babaváró specialistánk intézi, amellyel nemcsak időt takaríthat meg, hanem nagyobb hozzáférést is az esetlegesen szükséges piaci kamatok kedvező ( 7% ) felvételéhez.
Fizetési ütemezés: elkészült egyes szakaszok után.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 142469750

Kapcsolatfelvétel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás