Egyedi ajánlat!

Eladó Budapest II. ker. egy 3 szintes Villa, REMEK Áron!

company_logo

770 000 000

Ft

1 905 941 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Ház 

Feladás dátuma:

tegnap, 12:21
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
5+ szoba

Méret:
404 m²

Állapot:
Újszerű

Fűtés típusa:
geotermikus fűtés

Szintek száma:
3

Lift:
Nincs

Ingatlan típusa:
tégla

Kilátás:
panoráma

Erkély, terasz:
Van

Bútorozott-e:
megegyezés szerint

Parkolás:
Garázsban

Kert:
kertkapcsolatos

Kert mérete:
940  m2

Költözhető:
megegyezés szerint

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog
Ingatlan felszereltsége:
Fürdő és WC külön, Gépesített, Beépített konyha, Riasztó

Leírás

Eladó Budapest II. kerületben, Hűvösvölgy szívében egy Dupla Garázsos, 3 szintes, több generációnak alkalmas, Fantasztikus Panorámával rendelkező Villa!

Páratlan panorámával és csodálatos belsőépítészeti megoldásokkal igazi kuriózum az ingatlanpiacon. A modern villa minden szintjéről fantasztikus, panorámás kilátás nyílik a környező dombokra, továbbá hét hegyre!

A villa a Hármashatárhegyi repülőtér közelében helyezkedik el. Helikopter és kis motoros gép leszállási lehetőség, mégis csöndes természetvédelmi terület harkállyal, szajkóval, rigóval, mókussal! Szolid luxus tíz percre a Széll Kálmán tér csomópontjától, kivételes kényelem és biztonság.

Három generációnak alkalmas ház, három szinten nyolc szoba, impozáns félköríves három nappalival, öt háló, négy fürdőszoba, 60 m-es szuperpanorámás terasz. Igény esetén új bútorokkal minden szobában. Igényes tető, stabil szerkezet, látványdíjas tervezés, olasz gránit, tágas terek, kivételes elhelyezkedés és szép táj, diplomáciai karakter.

A N: 360 m-es ház három szintes. A földszinten 60 m-es lakosztály fürdőszobával, teakonyhával, két tárolóval, + itt van a kazánház és a kétállású garázs (három-négy kisautó is befér). Az emeleten nappali, 2020-ban készült ébenfekete divatkonyha-étkező, fürdőszoba és két háló. A tetőtérben négy szoba és két reprezentatív fürdőszoba van, teakonyhával. Tájolás: az utcai front keletre néz, a terasz déli. Az épület porotherm téglából dryvit szigeteléssel épült, műanyag kétrétegű ablakokkal. 

A padlófűtés fölött toszkánai granitello di Mosviano márványgránit padló van aranyteléres-fekete és szürke színben. A ház fűtése négyszeres: Viesmann kondenzációs kazánrendszer lett beépítve 2020 évben a földszinti gépészeti helyiségbe, amely a levegőt kívülről veszi életbiztonsági kockázat nélkül, működése gazdaságos. Ez a kazán és hőtárolós víztartály látja el a radiátorokat és a padlófűtést, és szolgáltat meleg vizet négy fürdőszobának, három konyhának. Az első szinten van egy Ururu-Sarara típusú hőszivattyú, amely a hűtött-fűtött levegőt nem a ház légteréből, hanem kívülről veszi. Negyedik fűtési lehetőség a kandalló-kályha, hangulati elem. 

A művész-építész által tervezett, 2005-2010 között megépített ház teteje 2020-ban ki lett cserélve a korábbi cseréptető helyett lemezcserépre, mert korszerűbb, esztétikusabb és időtállóbb. A ház egymás fölött lévő három nappalija félköríves, szuper panorámával a környező dombokra, és hét hegyre: Hármashatár hegy, Újlaki hegy, Mária hegy, Csúcshegy, Tökhegy, Szarvashegy és Kálvária-hegy. A telek a vasoxid-dolomit ősgyepes szikladomb alján fekszik, az utcaszinttől lejtősen emelkedő romantikus sziklakerttel, amely megegyezik a szomszédos természetvédelmi terület európai védelem alatt álló, részben egyedi flórájával és faunájával. 

A 60 m-es panorámás déli terasz jacuzzi kiállással sziklakúttal a Budapestet friss levegővel ellátó fő szélirány légárnyékában van, a kelet-nyugati napjárás hajnaltól 16 óráig követhető. Különlegessége a csend, amely a budai oldalhoz képest is lenyűgöző. 

12 kamerás megfigyelő rendszer, csendes zsákutca, békesség, biztonság, nyugalom. Az Én Házam Az Én Váram hangulat. Az ingatlan folyamatosan megújul, egyéb ötletek alapján.

A telek, 40 m-es hosszanti oldala párhuzamos az utcával, ahol a kialakított parkolóban három-négy autó kényelmesen elfér, és ugyanennyi az udvarra is beállhat a garázson kívül. A telek 940 m alapterületű, házmagasságnyi lejtéssel a dombtető felé. A környék Buda egyik legkedveltebb kirándulóhelye a Hűvösvölgy, Hárshegy-alja és Vöröskővár kerületrészek találkozásánál. Elhelyezkedése a II. kerület Dunától városhatárig mért távolságának kétharmadán van, az utca vége Nyékkel és Hűvösvölggyel határos, az erdei sétaút a Rózsadombra vezet. A Széll Kálmán tértől 6 km távolság, villamossal, busszal, autóval tíz-húsz perc, forgalomtól függően.

További részletekért, Videóért hívjon bizalommal! Tekintse meg még ma!

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 146633233

Kapcsolatfelvétel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn