Eladó 740 nm-es Hotel, panzió Budapest V. kerület Ausztria

company_logo

432 740 000

Ft

584 784 Ft/m²

Feladás dátuma:

tegnap, 13:50
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
1 szoba

Méret:
740 m²

Állapot:
Újszerű

Fűtés típusa:
házközponti

Ingatlan típusa:
egyéb

Erkély, terasz:
Nincs

Bútorozott-e:
nem
Parkolás:
Utcán

Leírás

EGÉSZ ÉVBEN TELTHÁZAS HOTEL AUSZTRIÁBAN ELADÓ! Bécstől 150 km-re, csodálatos környezetben, a festői Vordernbergben, 1200 méter magas hágón kínálunk eladásra egy osztrák hotelt. Az ingatlan közvetlen sípálya mellett épült, panorámás kilátással rendelkezik, főútról könnyen megközelíthető. A pályára kicsúszás közvetlenül az épülettől, sífelvonó 200 méterre. A telek területe 5400m2 (a meglévő épületen felül még beépíthető), az épület új, az építés ideje: közötti.
A hotel éttermének befogadóképessége 90 fő (a la carte és menü), bárpulttal, ipari szinten felszerelt konyhával. A hotelben 8 db szoba, saját fürdőszobával, 30 vendégággyal, síléc tárolóval, bakancsszárítóval, valamint 25 autónak elegendő parkolóhely várja a vendégeket. További helyiségek: 2 db személyzeti szoba, 1 db iroda. Az ingatlan bővítése, 10 db szoba (30-40db vendégággyal) megtervezve, engedélyeztetve!
Fűtés és melegvíz 2 db 48 kW-os pellet kazánnal megoldva, az alsó szinten padlófűtés, az emeleten radiátoros fűtés került kialakításra egyénileg és központilag szabályozható termosztáttal.
Az épület falazata 20 cm vastag Leier panel, 20 cm vastag grafitos szigeteléssel, az ablakok 3 rétegű üveggel szerelve, az alap 1,5 méter mélységig 10 cm XPS-el hőszigetelve, az aljzat 14 cm lépésállóval, a padlás 30 cm gyapottal hőszigetelve. Az épület teljesen hőhídmentes! A földszint 380 m2, az emelet 260 m2 alapterületű, a terasz 97 m2. Minden szoba déli tájolású és kijárata van a panorámás teraszra.
A hágó hóbiztos, december elejétől március végéig megy a felvonó, télen sípálya szállás, sítúra lehetőséggel. Nyári program lehetőségek: hegyi túrák, klettersteig (Via ferrata) túrák, bicikli túrák, rafting, canyoning, bánya túra, kisvasút, vadaspark, siklóernyőzés. Idén kezdik el a sípálya nyári programjainak fejlesztését (kalandpark, DH tereproller). Az épülettől 500 méterre található kristálytiszta tóban, magashegyi búvárkodás folyik. Csapatépítő tréningek, kalandtúrák, családi kirándulások, edzőtáborok lebonyolítására ideális. Nyáron az Erzberg rodeó, a Forma 1 és a Motor GP idejére minden évben előre foglalással garantált a teltház.
Az OTP Bankcsoport teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére! A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához kedvezményes hitel- és lízingkonstrukciókat kínálunk. Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó ügyek intézéséhez.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 97647994

Kapcsolatfelvétel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás