Budapest 8. ker.i 69 nm-es lakás eladó

company_logo

76 900 000

Ft

1 114 493 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Lakás 

Feladás dátuma:

tegnap, 13:49
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
3 szoba

Méret:
69 m²

Állapot:
Felújított

Fűtés típusa:
házközponti

Emelet:
5

Lift:
Van

Ingatlan típusa:
tégla

Kilátás:
utcai

Erkély, terasz:
Van

Bútorozott-e:
nem

Parkolás:
Utcán

Belmagasság:
3 m fölött

Havi közösköltség:
29000  Ft/hó
Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Leírás

**Eladásra kínálunk egy 69 m alapterületű, nagyon jó állapotú lakást, a Budapest 8. kerületében található Corvin-negyed szívében, amely nappali +2 szobával rendelkezik .

Az ingatlan épület 5 emeletén helyezkedik el, és egy modern, hívó típusú lifttel is rendelkezik ami a közelmúltban lett teljesen lecserélve.
A lakás ára a piaci körülmények figyelembe vételével került meghatározásra, mely tükrözi a téglaépítésű, napfényes és teljesen felújított otthon és a dupla erkély által ígért kényelmet és minőséget.**



A lakás igényesen felújított, mind a belső tereket, mind a funkcionális helyiségeket, így a gépesített konyhát is magába foglalja, amely minden modern háztartási igényt kielégít.
A következő lépésként érdemes megjegyezni, hogy a lakás házközponti fűtéssel rendelkezik, ami nem csak a meleg otthont biztosít télen, de a rezsi költségek szempontjából is előnyös lehet a jövőbeni lakók számára.



Ami a környéket illeti, a lakás utcai nézetű, így élvezhetjük a városi lüktetést, miközben otthonunk a nyugodt és visszavonuló pillanatok színhelye is lehet.

A környék kiváló infrastruktúrával bír, közelben található több bevásárlási lehetőség, kultúrális létesítmény és zöldövezet is, amelyek tökéletes egyensúlyt nyújtanak a városi élet és a természet közelségének igénye között.




A 1082 Budapest, Magyarország - 8. kerület, Corvin-negyed tökéletes választás azok számára, akik a városi élet pezsgésében, mégis egy nyugodt és felkapott környéken szeretnének élni. A terület kulturális életének központjában álló színházaktól, múzeumoktól, és gallery-től kezdve a kulináris élvezetekig minden megtalálható. A közlekedés kiváló, a metró, villamos, és buszvonalak könnyű hozzáférést biztosítanak a város többi részéhez. A Corvin negyed modern látványosságai és a történelmi épületek harmonikus együttélése egyedülálló atmoszférát teremt. Az itt lakóknak nem kell lemondaniuk a természet közelségéről sem, hiszen a környéken több park és zöldövezet is található.

Az ingatlan tehermentes, és nem csak a lakás kiváló minőségű, hanem a társasház is nagyon rendezett, nagyon jó anyagi háttérrel rendelkezik.

Személyes megtekintésért várom megkeresését.
A Duna House kínálatában megtalálható összes ingatlannal kapcsolatban örömmel állok rendelkezésére a kiválasztástól a vásárlásig! Ingyenes hitelügyintézés! Államilag támogatott hitel új és használt lakásokra egyaránt, banksemleges hiteltanácsadónk segítségével. Személyre szabott ajánlatért hívjon, vagy küldjön emailt.
Vásárlóink részére minden szolgáltatásunk ingyenes!
Ügyfeleink részére folyamatosan keresünk eladó - kiadó ingatlanokat! Eladásra váró ingatlanát is rám bízhatja, annak teljes körű ügyintézésével!

Várom megtisztelő érdeklődését!
Somogyvári Viktória
Platina fokozatú értékesítő, mentor



Referencia szám: LK091029

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 144071167

Kapcsolatfelvétel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn