Eladó 360 nm-es Újszerű állapotú Családi ház Budapest XI. kerület

company_logo

525 000 000

Ft

1 458 333 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Ház 

Feladás dátuma:

tegnap, 13:54
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
5+ szoba

Méret:
360 m²

Állapot:
Újszerű

Fűtés típusa:
egyéb

Szintek száma:
3

Lift:
Nincs

Ingatlan típusa:
tégla

Kilátás:
utcai

Erkély, terasz:
Nincs

Bútorozott-e:
nem

Parkolás:
Utcán

Kert mérete:
836  m2

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Leírás

Örökpanorámás, 5 apartmanos, luxus villa eladó, a Sashegy déli lejtőjén!

Az 1930-as években épült stílusos villa épület, Buda egy igen értékes részén, természetvédelmi terület közelében található. A 3 szintes épületet folyamatosan karbantartották, 2023. év első negyedévében pedig teljes felújítást, korszerűsítést kapott. A villa teraszairól páratlan panorámában gyönyörködhetünk, a városra és a Gellért-hegyre. Az épület egy 836m2-es, arborétumszerű kert ölelésében bújik meg, így biztosítva lakói számára az intimitást.

A 360m2 alapterületű villa 3 szintjén, 5 külön apartman került kialakításra, az épület utcafrontján pedig egy különálló, 50m2-es, üvegportálos melléképület kapott helyet, mely kiválóan alkalmas iroda/tárgyaló/üzlethelyiség célú hasznosításra. A parkolás 6 autó számára, kapun belül biztosított.

A teljes lakó együttesben hőszivattyús padlófűtés került kialakításra, napenergia fogadására való előkészítéssel, melyhez az engedély igénylése megtörtént
Az épület homlokzata 18 cm-es dryvit szigetelést kapott, várható energetikai besorolása BB.
Az épület teljes felújítása keretében, minőségi anyagok felhasználásával, megtörtént a tető és héjazati anyag csere, hőszigetelés, külső nyílászárók cseréje, szaniterek és burkolatok cseréje. Az épület korszerűsítésekor törekedett a tulajdonos néhány eredeti alapanyag felhasználására, pl. antik tégla, amely a ház patináját hosszú távon megőrzi. Az udvari térburkolatok alatt húzódik a teljesen új közmű hálózati rendszer, víz, villany és csatorna.

A főépületben kialakításra került 5 db külön apartman + az utcafronti iroda/üzlet önállóan bérbeadható, értékesíthető, akár cégrezidenciaként, akár többgeneráció együttélésére kiválóan hasznosítható.

Az épület együttesben összesen 16 szoba és 6 fürdőszoba található.

Több reprezentatív terasz került kialakításra. A földszinti ingatlanokhoz, egy úgynevezett merengő-alkotó terasz, ahonnan a látvány a Gellért-hegyre, képzőművészeket is megihlet, grillterasz és borterasz, a középszinten lévő ingatlanhoz déli terasz, jakuzzi és szauna kiépíthetőséggel, valamint a Gellért-hegyre néző társalgó, koktél terasz, valamint a tetőtéri szinthez, egy örökpanorámás kávéterasz.

Az OTP Bankcsoport teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére! A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához kedvezményes hitelkonstrukciókat kínálunk. Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó ügyek intézéséhez.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 137048476

Kapcsolatfelvétel

Profilkép

By Beauty kft.

További hirdetései

Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn