Eladó 1 szobás ház

23 500 000

Ft

758 065 Ft/m²

Cím:

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Ház 

Feladás dátuma:

szept 27., 10:53

Tulajdonságok

Szobák száma:
1 szoba

Állapot:
Jó állapotú

Fűtés típusa:
gáz konvektor

Lift:
Nincs

Ingatlan típusa:
tégla

Kilátás:
utcai

Erkély, terasz:
Nincs

Bútorozott-e:
megegyezés szerint

Parkolás:
Utcán

Házszám:
3

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Ingatlan felszereltsége:
Gépesített, Beépített konyha

Szintek száma:
1

Költözhető:
megegyezés szerint

Kert:
kertkapcsolatos

Kert mérete:
50  m2

Méret:
31 m²

Leírás

Ingatlanosok, kérem, ne keressenek!

Eladó egy 31 négyzetméteres, téglaépítésű, alacsony fenntartású, kertkapcsolatos 1 szobás ház, két kerti tárolóval. Mi 2 és fél éve vásároltuk, de a gyerkőc érkezése után egyre kisebb lett, ez a megválás oka.
Helyiségek: Előszoba, konyha, fürdőszoba és egy nagyszoba (21 nm), mely galériázható. Az összes helység az előszobából nyílik. A nyílászárók közül a szoba ablaka új, műanyag, szúnyoghálós ablak, a bejárati ajtó, a fürdőszoba és a konyha ablak fakeretes dupla nyílászáró.
A fűtés 2 gázkonvektorral megoldott, illetve a fürdőszobában 2 elektromos fűtőtest is található: 1 törölköző szárító, mely szépen tartja az adott hőfokot, és egy hősugárzó, mely tavasszal és ősszel gyorsan bemelegít a hűvösebb napokon. A meleg vizet villanybojler biztosítja, mely kizárólag éjszakai áramról megy, ami igencsak költséghatékony.
A tető 10 cm-es üveggyapottal szigetelt. A tűzfal szigeteléséhez szükséges anyagokat megvásároltuk, de már nem raktuk fel, így ez a következő tulajra vár.
A nagy szoba belülről injektálva van, ezen számlával bizonyítható garancia él.
A tető a magassága és elhelyezkedése miatt beépíthető a tulajdoni hányadok rendezése után. 2 közepes méretű szoba és feljáró bőven kialakítható.
Az épület előtt ingyenes a parkolás, a szoba ablakából rá is látni a járműre.
A ház egy 5 lakásos társasház egyike. A közösség csendes, mi sem bizonyítja ezt jobban, hogy az 5 lakóból 3 idős, nyugdíjas hölgy (egyikük szeret kertészkedni, így tavasszal és nyáron az udvar csupa szép virág). Rajtuk kívül még egy szintén, csendes albérlő él itt. A leghangosabbak mi voltunk a gyerkőccel. A tulajdoni viszonyok rendezettek, elővásárlási jog nincs, se közös költség.

Az elhelyezkedése nagyon jó, Pesterzsébet egyik rendezett, nyugodt utcájában található, de hogy az ember még nagyobb biztonságban érezze magát, a társasház bejárata kamerával megfigyelt! A Tátra téri piac 2 perc gyaloglásra van, 1 perc séta a gyógyszertár, a gyermekorvosi rendelő pedig közvetlen szomszédunk. Pesterzsébet városközpontja 5 perc sétára található, ahol Aldi, Interspar, Dm, Rossmann, Penny, Kormányablak, stb. található. A közlekedés is jó, Határ úti metrómegálló 10 perc alatt elérhető, Boráros tér 20 perc. A Kis-Duna kiépített sétánya 10 perc sétára van.
Ajánlom, hozzánk hasonló fiatal pároknak, akik nem szeretnek albérletet fizetni, de egy saját kis nyugodt házikóba vágynak, idősebbeknek, akik szeretik a nyugalmat, és a madárcsicsergést az udvarukban, valamint befektetőknek is az alacsony költségek és az értékállóság miatt.
Az ingatlan előre egyeztetett időpontban hétköznap és hétvégén is megtekinthető. Jelenleg megbízható albérlők lakják, akiknek 1 hónapos kiköltözési idejük van.
Az ár irányár, megtekintés után alkuképes: 23 450 000 Ft

Hirdetés azonosító: 150507447

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel


Magánszemély

Utoljára aktív: 24 napja

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat!

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy!

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn