Eladó 100 nm-es lakás Budapest 3. ker. #4641775

company_logo

154 500 000

Ft

1 545 000 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Lakás 

Feladás dátuma:

máj 9., 17:16
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
3 szoba

Állapot:
Felújított

Fűtés típusa:
egyedi mérős központifűtés

Emelet:
földszint

Lift:
Van

Ingatlan típusa:
tégla

Kilátás:
kertre néző

Erkély, terasz:
Van

Bútorozott-e:
nem

Parkolás:
Utcán

Belmagasság:
3 m alatt

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Méret:
100 m²

Leírás

Exkluzív Lakás Eladó a közkedvelt Római parton!

Fedezze fel ezt az elegáns, teljesen felújított lakást Budapesten a római parton, mely tökéletes összhangot teremt a modern kényelem és a klasszikus elegancia között.
Az ingatlan egy impozáns, jól karbantartott társasház földszinti emeletén helyezkedik el, csupán 15 percre a pezsgő belvárostól, kitűnő közlekedési kapcsolatok mellett.Ez a 100 négyzetméteres ingatlan egy tágas nappaliból, két hálószobából, egy modern, gépesített konyhából, két elegáns fürdőszobából, előszobából, valamint egy gardrób szobából áll . A lakás dél-keleti tájolásának köszönhetően világos és napfényes, az ablakokból pedig lenyűgöző kilátás nyílik a medencére.A lakás jellemzői:- Korszerű, energiatakarékos fűtési rendszer- Kiváló minőségű, egyedi tervezésű beépített szekrények- Magas színvonalú, strapabíró parketta és járólapok- Modern, teljesen felszerelt konyha kiváló minőségű beépített gépekkel- Biztonsági ajtó és kaputelefon a nyugalom érdekében- Kondicionáló berendezés, és padlófűtés a kellemes hőérzetért minden évszakban.- Egyedi világítási megoldások, amelyek tökéletes hangulatot teremtenek- Parkolási lehetőség a ház saját, zárt parkolójábanparkolás:Az ingatlanhoz tartozik 3 különböző helyrajzi számon:Teremgarázs autóbeálló: 5 millió Ft.Teremgarázs autóbeálló és tároló (3,45 m2): 7,5 millió Fttároló (24m2): 12 millió Ft. A lakópark jellemzői:A közösköltség mértéke: 554,-Ft / m2, mely tartalmazza a 24 órás portaszolgálat működését, a medence és a kert karbantartását, a szemét szállítást és a lakópark takarítását.1. Elhelyezkedés: A Római-part Budapest északi részén, a III. kerületben található, a Duna partján. Ez a terület kiváló lehetőségeket kínál a természetközeli életmódra vágyóknak, miközben könnyen elérhető közelségben van a városközpont.2. Környezet: A Római-part a Duna folyó partján fekszik, így gyönyörű kilátást kínál a folyóra és a környező természeti területekre. A környék erdős részei lehetőséget nyújtanak kirándulásokra, biciklizésre és egyéb szabadidős tevékenységekre.
A környék:
- Zöld parkok és játszóterek a környéken
- Számos kávézó, étterem és üzlet könnyen elérhető sétatávolságra
-Kerékpározási, és sétálási lehetőség közvetlen a Római parton
- Kiváló közlekedés: buszmegálló a közelben
- Iskolák, óvodák és egyetemek egy rövid sétányira
Ne hagyja ki ezt a ritka lehetőséget, hogy otthonra leljen Budapest legdinamikusabban fejlődő részén! Tökéletes választás befektetőknek és családoknak.

Hivatkozási azonosító: LK023286-4641775

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 147541614

Kapcsolatfelvétel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn