Eladásra kínálunk egy teljesen berendezett pizzakészítő műhelyt

4 999 000

Ft

166 633 Ft/m²

Cím:

Feladás dátuma:

ápr 15., 16:18

Tulajdonságok

Állapot:
Újszerű

Fűtés típusa:
egyéb

Ingatlan típusa:
egyéb

Erkély, terasz:
Nincs

Parkolás:
Utcán

Házszám:
1173

Méret:
30 m²

Leírás

Eladásra kínálunk egy teljesen berendezett pizzakészítő műhelyt Budapest XVII. kerületében, a Pesti út 41/D szám alatti parkolóban, egy jól frekventált és forgalmas helyen.

Ingatlan Jellemzői:
Ebben az évben teljes felújítás és korszerűsítés történt. A teljes áramhálózatot lecseréltük, ipari csatlakozóval. Az ingatlanban jelenleg áram- és vízellátás van, amelyek teljesen önálló mérőórákkal vannak felszerelve. Így a rezsi fogyasztás alapján fizetendő. Gáz bekötve, de az új tulajdonosnak szükséges rá csatlakozni, nekünk nem volt rá szükség.

Berendezés és Felszereltség:
Igény szerint az üzemeléshez szükséges teljes berendezéssel eladó, beleértve a kassza gépet, ipari elszívót, kemencét, dagasztót, feltéthűtőt, hűtőt stb.

Környék és Elhelyezkedés:
Az egység közvetlen közelében, néhány percnyi séta távolságon belül megtalálható több vásárlási lehetőség, köztük a Tesco, Lidl, Aldi, Spar is. Így az állandó és friss alapanyag ellátás probléma nélkül megoldható. A környéken található buszmegálló csomópont, nagyobb üzletek és a Rákoskeresztúri lakótelep.

Egyéb Jellemzők:
Az épülethez tartozik egy külső tároló is, ami teraszként is szolgálhat kültéri terasz üzemeltetésére, mely akár téliesíthető is. Ennek az alapterülete 20 négyzetméter.

Kiemelkedő Forgalmi Eredmények:
A helyiség ideális választás Gyros és Hamburger készítésére is, különösebb átalakítás nélkül. A július 1 és november közötti időszakban elért 11 millió Ft-os forgalom szilárd alapot jelent a jövedelmező vállalkozás számára. Külön kiemelendő, hogy szeptember hónapban a forgalom elérte a 2,5 millió Ft-ot is.

Igazi Olaszpizza Élmény:
Mi igazi olaszpizzát készítünk, és receptünket is átadjuk a következő tulajdonosnak. A kivételes minőségű, hagyományos recept garantálja az autentikus olasz pizza élményt az ügyfeleknek. További részletekért látogass el honlapunkra.

Kapcsolat:
Az egység Facebook oldalának 3700 követője van, kialakult vendégköre, illetve egy jól működődő akár termékekkel bővíthető webshop.

A telek az Önkormányzaté, az épület saját(cég) tulajdon. Nagyon jó lehetőség a hosszútávú berendezkedésre és üzemelésre, az Önkormányzat a bérleti szerződést meghosszabbítja. Most 2026 -ig került meghosszabbításra a szerződés, ami 2013 évtől folyamatos. Az ingatlan területbérlési díja mindössze 63.000 Ft/hó. Egy hasonló üzlethelyiség bérlése általában 200-250.000 Ft/hó között mozog. Ez egyedülálló lehetőség hosszú távú vállalkozás számára, nem csak a kiváló helyszín, hanem a jelentős megtakarítás miatt is. A jelenlegi bérleti díj lehetővé teszi a vállalkozók számára, hogy kiemelkedő üzletet hozzanak létre költséghatékonyan és fenntarthatóan. Ne hagyja ki ezt a remek lehetőséget a sikerhez vezető úton!

Amennyiben a hirdetésem felkeltette az érdeklődését, keressen bizalommal akár hétvégén is!

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 143873414

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn