Duplakomfortos lakás garázzsal

company_logo

88 000 000

Ft

582 781 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Lakás 

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
4 szoba

Méret:
151 m²

Állapot:
Jó állapotú

Fűtés típusa:
gáz-cirkó

Emelet:
1

Lift:
Nincs

Ingatlan típusa:
tégla

Kilátás:
utcai

Erkély, terasz:
Nincs

Bútorozott-e:
nem

Parkolás:
Garázsban

Belmagasság:
3 m alatt

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Leírás

XVII. Madárdombon, kertvárosi, családi házas környezetben, 2000-ben épült, mindössze 2 lakásos társasházban eladó egy emeleti, belső két szintes, remek elrendezésű, műszakilag kiváló, esztétikailag jó állapotnak örvendő, 151m2-es, nappali + 3 hálószobás, de akár több hálószobássá is alakítható, gázcirkó fűtéses, KÉT GENERÁCIÓNAK IS IDEÁLIS, dupla komfortos lakás, GARÁZZSAL, TÁROLÓHELYISÉGGEL, 100M2-ES SAJÁT, KÜLÖNVÁLASZTOTT KERTTEL.

Az ingatlan belső két szintes kialakítású, a társasház első emeleti és tetőtéri szintjét foglalja magában. Alsó szintjén egy tágas nappaliszoba, egy hálószoba, egy impozáns méretű fürdőszoba, külön wc, előszoba, egy hall, egy ablakos konyha és egy kamra helyiségek találhatóak. Felső szintjére a nappaliban található, kényelmes lépcsőn keresztül juthatunk fel, itt egy előtér, két különnyíló hálószoba, egy fürdőszoba+wc, és egy ERKÉLY helyiségek kaptak helyet.

Belső elrendezése kiváló, ideálissá teszi két generáció együtt élésére is. Az elrendezés igény szerint tovább alakítható, így akár két teljesen külön lakásként is hasznosítható, ha a felső szinten egy konyhát is kialakítunk.

A belső terek kialakítása során tervezője a helyiségek tágasságát is szem előtt tartotta, így ennek köszönhetően új tulajdonosának szinte biztos, hogy nem kell kompromisszumokat kötnie a lakás berendezésekor. A használaton kívüli dolgok tárolására méretes kamra áll rendelkezésre, a nappaliszobában pedig étkező is kényelmesen elhelyezhető.

Benapozottsága, fényviszonya kitűnő, köszönhetően kelet-nyugati kitettségének. Szinte minden helyisége ablakos, így szellőztethetősége is kitűnő.
A lakás műszaki állapota kitűnő, a falon belüli gépészet (víz, villany, szennyvíz) korunk elvárásainak teljesen megfelelő, ezen kívül a kommunikációs kábelek (tv, internet) is falon belül kerültek elvezetésre. Fűtését gázcirkó biztosítja, mely a nappaliban és az alsó szint fürdőszobájában padlófűtéssel, a többi helyiségben modern lapradiátorokon keresztül biztosítja az otthon melegét. A meleg nyári napokon klímaberendezés segíti a kellemes belső hőmérséklet megőrzését. Az ingatlan lakóinak biztonságára kiépített riasztórendszer vigyáz.

A nyílászárók KORSZERŰ, MŰANYAG kivitelűek, legnagyobb részük redőnnyel és szúnyoghálóval ellátott.

A felső szinten, kertre néző ERKÉLY is megtalálható, mely korábbi beépítésének köszönhetően könnyen téliesíthető, azonban a nyári hónapokban könnyedén újra nyitottá tehető. Nyugati tájolásának köszönhetően az év minden szakában csendes, meghitt környezetben csodálhatjuk a naplementét.

A társasház mindössze két lakásos, összesen négy szintes. A legalsó szinten garázsok és tárolók találhatóak, melyből, teljesen külön bejárattal egy 24m2-es garázs, és egy 16m2-es tárolóhelyiség tartozik elválaszthatatlanul az ingatlanhoz, értékük a meghirdetett árban természetesen benne foglaltatik. A földszinti szinten található a szomszéd lakás, melynek tulajdonosa teljesen külön utcai bejáraton keresztül közelíti meg saját ingatlanját, így sem a garázs, tároló, sem pedig a lakások megközelítése során nincsenek közösen használt területek. A társasház kertjének használatát a lakók szintén felosztották egymás között, így a kertrészek teljesen szeparáltak, egymá
Kérdés vagy megtekintési szándék keressen bizalommal akár telefonon, akár üzenetben.
A Duna House teljes ingatlan kínálatával állok rendelkezésére díjmentes hitelügyintézéssel és további kiegészítő szolgáltatásokkal a teljeskörű és gördülékeny ügyintézés érdekében.
Kálmán-Kaló Mónika (tel: , email: )

Referencia szám: LK060362

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 146621413

Kapcsolatfelvétel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn