Családi ház kertvárosi környezetben, Budapest 18.ker

53 600 000

Ft

992 593 Ft/m²

Cím:

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Ház 

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja

Tulajdonságok

Szobák száma:
2 szoba

Állapot:
Felújítandó

Fűtés típusa:
gáz konvektor

Lift:
Nincs

Ingatlan típusa:
tégla

Kilátás:
kertre néző

Erkély, terasz:
Nincs

Bútorozott-e:
megegyezés szerint

Parkolás:
Udvarban

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Félszobák száma:
1

Szintek száma:
1

Költözhető:
megegyezés szerint

Kert:
kertkapcsolatos

Kert mérete:
600  m2
Méret:
54 m²

Leírás

Kertvárosi, nyugalmat árasztó, családias környezetben eladó egy 2 szobás, téglaépítésű családi ház, 600 m-es (ca.15mx40m) telekkel, hangulatos kerttel, amelyet rózsabokrok és gyümölcsfák díszítenek.
A ház stabil alapokra épült, erős és száraz falazattal rendelkezik, tetőtér beépítésre alkalmas. A telek nagysága lehetővé teszi az alapterület bővítését is. Annak megfelelöen, hogy ki milyen méretü lakóterületet képzel el a jövöt illetöen, sokféle lehetöséget kínál a ház a felújításra vagy bövítésre, amihez kínálunk 3 javaslatot (képek) is, arra törekedve, hogy minél kevesebb beavatkozásra kerüljön sor a meglévö épületben, hogy a pénzügyi befektetést is a minimálisra redukáljuk.

1.Variáció: Alapterület marad, kisebb változtatások: az oldalsó bejárat egy szélfogóval egészülne ki (+gardrób), a hátsó bejáratnál egy terasz a kert felé, belsö átalakítások

2.Variáció: A tetötér beépítésével a lakótér majdnem a duplájára nöhet. A jelenlegi hálószoba és nappali között egy csigalépcső kerül elhelyezésre, amely egy beépített és hőszigetelt tetőtérre vezet, ahol egy új hálószoba, gardróbszoba és egy tágas fürdőszoba kialakítható. A kamrában megszünne a lépcsöfeljárat.

3.Variáció: Ebben a javaslatban a lakótér növelését a kert felé, elegendö zöld felület meghagyása mellett, oldanánk meg. Ez az új szárny 34 négyzetméterrel bövítené a lakóterületet és egy padlóig nyitható üvegfallal végződik tolóajtókkal. Ez a bővítés akár egy tetőterasszal is rendelkezhet, amely a belső csigalépcsőn keresztül (tetőtér) vagy külső lépcsőn keresztül megközelíthető. A 3. változat többféle kivitellel lehetséges: pince van/nincs, tetőterasszal vagy anélkül.

A parkolás az udvarban biztosított. A fűtés gázkonvektorokkal, a meleg víz ellátása villanybojlerrel történik.
A KÖKI Bevásárlóközpont, az M3-as metró, a vasútállomás, a repülőtér, a Sárkány Center és más üzletek autóval kb. 10 perc alatt elérhetők, de tömegközlekedés, buszmegálló is a közelben. A környéken gyógyszertár, orvosi rendelő, iskola, óvoda és egyéb fontos intézmények is megtalálhatók.
Ajánljuk az ingatlant azoknak az érdeklődőknek, akik kertvárosi nyugalomra és zöld környezetre vágynak, de a kiváló infrastruktúrának és tömegközlekedésnek köszönhetően gyorsan elérhetik a főváros egyébb pontját és a belvárost.
Tehermentes és azonnal beköltözhető!

Hirdetés azonosító: 149934392

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel


Magánszemély

Utoljára aktív: 8 napja

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat!

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy!

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn