Egyedi ajánlat!

Budapest XV. Ker., eladó családi ház

company_logo

119 900 000

Ft

542 534 Ft/m²

Cím:

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Ház 

Feladás dátuma:

ma, 15:04
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
5+ szoba

Méret:
221 m²

Állapot:
Felújított

Fűtés típusa:
gáz-cirkó

Szintek száma:
2

Lift:
Nincs

Ingatlan típusa:
tégla

Kilátás:
utcai

Erkély, terasz:
Nincs

Parkolás:
Garázsban

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Leírás

Az OPENHOUSE BUDAPEST ÓBUDA INGATLANIRODA kínálatában eladó a #167351 hivatkozási számú BUDAPEST XV. KERÜLETI CSALÁDI HÁZ.


Családi ház vagy befektetés? Miért ne lehetne mindkettő!

Egyedi lehetőség várja azokat, akik befektetni szeretnének! Az ingatlan értékesítése után visszabérelnénk 400.000 Ft/hó áron!

Ez a kivételes ajánlat a XV. kerület kertvárosi övezetében található, egy 590 négyzetméteres telken. Ideális több generáció részére, de üzleti vállalkozás számára is tökéletes. Két újszerű ingatlan található itt.

Az első épület egy emeletes családi ház, amely 1987-ben épült. 135 nm-es amerikai konyhás nappali, kamra, wc, tusoló és 3 hálószoba található. A földszinti teraszon keresztül élvezheti a virágos kertet, és egy 10 nm-es üzlethelyiség is rendelkezésre áll, amely ideális fodrászat vagy műköröm szalon kialakítására. A házban modern klímák, padlófűtés, riasztórendszer és konyhabútor beépített gépekkel található. Az emeleten 3 hálószoba, fürdőszoba és wc várja a lakókat.

A terasz végében található egy medence, amely kényelmes lehet 3-4 ember számára is. A terasz alatt egy 2 méteres belmagasságú szuterén garázs/műhely található gépkocsi aknával és ipari árammal.

Az udvaron egy 63 négyzetméteres kisház is helyet kapott, amely jelenleg edzőteremként funkcionál, de akár lakóépületnek is alkalmas. A tetője 2022-ben lett lecserélve, és a helyiségek frissen festve. A kisházban 2db szoba, 1db konyha/előszoba, 1db fürdőszoba és wc található. Egyedi villanyóra ill. ipari áram található még a helyiségben. A fűtésről gázkonvektorok gondoskodnak ill. gázüzemű vízmelegítő áll rendelkezésre.

Az udvar és kert harmonikusan ötvözi a füves és térkövezett területeket. Az elektromos kapu által vezérelt autóbejárón keresztül 6-8 autó kényelmesen parkolhat. Az udvaron világítás és elektromos autó töltésére szolgáló konnektorok találhatók.

A kertészeti ambíciókkal rendelkezők számára kiváló lehetőségeket kínál az udvaron található magaságyások, gyümölcsfák és egy kerti tároló. A közelben minden megtalálható, amire szüksége lehet: buszmegálló, boltok, benzinkút, iskola és bevásárlóközpontok (LIDL, PENNY, ALDI, SHOP STOP, PÓLUS CENTER, ÁZSIA CENTER).

Ne hagyja ki ezt a páratlan lehetőségeket! Kedves és segítőkész szomszédokkal körülvéve, ez az ingatlan mindent kínál, amire vágyik. Hívjon most!

Ha felkeltette érdeklődését ez az ELADÓ BUDAPEST XV. KERÜLETI CSALÁDI HÁZ, vagy bármely más CSALÁDI HÁZ és bővebb információt szeretne, keressen bizalommal.
Hivatkozási szám: #167351

Az OPENHOUSE BUDAPEST ÓBUDA INGATLANIRODA tagjaként várom Önt az országos hálózatunk teljes kínálatával.

A CSALÁDI HÁZ VÁSÁRLÁSHOZ HITELT IGÉNYELNE? Ingyenes hitelközvetítéssel segít Önnek bankfüggetlen hitelszakértőnk.

További szolgáltatásainkkal (pl. értékbecslés, energetikai tanúsítvány, jogi háttér) is segítjük Önt a vásárlásban.

Az otthon érték. Az ingatlan üzlet.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 145734132

Kapcsolatfelvétel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn