Budapest XIII. kerület, Cserhalom utca

company_logo

295 000

Ft

6 556 Ft/m²

Kategória:

Kiadó; Ingatlan; Lakás 

Feladás dátuma:

jún 28., 08:17

Tulajdonságok

Szobák száma:
2 szoba

Állapot:
Új építésű

Fűtés típusa:
egyedi mérős központifűtés

Emelet:
2

Lift:
Van

Ingatlan típusa:
tégla

Kilátás:
utcai

Erkély, terasz:
Van

Bútorozott-e:
nem

Parkolás:
Teremgarázsban

Belmagasság:
3 m alatt

Kertkapcsolatos:
nem

Havi közösköltség:
20000  Ft/hó

Költözhető:
azonnal

Állat hozható-e?:
nem

Kaució:
2 havi kaució

Méret:
45 m²

Leírás

Legyen Ön Az Első Lakó!

Kiadó egy 2024-ban átadott társasházban egy, egyedi paraméterekkel rendelkező lakás. Az 1+1 szobás ingatlan, 45 nm-es alapterülettel rendelkezik, amelyhez tartozik egy nagy méretű 10,5 nm-es terasz is. A 2. emeleti lakás kiváló elrendezéssel bír, hiszen a jó méretű, amerikai konyhás nappali mellett megtalálható még egy hálószoba, egy fürdőszoba és egy külön nyíló wc is. Tágas tereinek és tájolásának köszönhetően kifejezetten fényes.

Az újépítésű társasház mai kornak megfelelő, magas műszaki tartalommal épült, így a fenntartási költsége kifejezetten alacsony az ingatlan méretéhez képest. A lakás bejárati ajtaja egy acél biztonsági ajtó, az ablakok pedig dupla rétegű, hőszigetelő üveggel vannak ellátva, melyek redőnyösek. Fűtését egy modern, házközponti fűtési rendszer biztosítja.

Bérleti díj: 295.000 Ft + rezsi
Közösköltség: 20.000 Ft.

A lakás rugalmasan költözhető 2 havi kaució megfizetésével.
Az ingatlan minimum 12 hónapra kiadó.
Képeknek megfelelő állapotban bérbeadó.

A lakáshoz tartozik egy gépkocsibeálló is, amelyet kötelező bérelni: 30.000 Ft/hó

Társasház a Marina Parton található, a XIII. kerület legmagasabb presztízsű részén, a Dunától néhány lépésre. Az otthonokat úgy alakították ki, hogy a hétköznapok leginkább egy vakációhoz hasonlítsanak. Úgy tervezték meg, hogy tökéletesen illeszkedjen a folyamatosan fejlődő, impozáns Duna-parti városképbe, ugyanakkor fontos szempont volt az is, hogy modern és élhető otthonokat hozzunk létre. A Duna Terasz Grande épülete úgy teszi lehetővé a gazdaságos fenntartást, hogy mellette kielégíti a mai kor technológiai elvárásait is.

A Duna-part számtalan lehetőséget biztosít a mindennapok fáradalmainak kipihenésére. A Marina-part parkosított sétánya páratlan lehetőséget kínál sétához vagy futáshoz. De ha más edzésformára vágynak a lakók, a Duna Plaza bevásárlóközpontban lévő edzőterem pár perces sétára van csupán. A szabadtéri programokat kedvelők számára a közelben lévő Népsziget sok felfedezni valót tartogat.

Ehelyezkedéséből adódóan kiváló közlekedési ellátottsággal rendelkezik, akár autóval, akár busszal, metróval, hajóval vagy kerékpárral indulva útnak. A Váci út 300 méterre található, ahonnan nem csak a belváros, hanem az M0-ás autópálya is gyorsan megközelíthető. A 3-as metró Gyöngyösi utcai metrómegállója, valamint a 15-ös, 105-ös buszok, 950-es és 950A éjszakai járatok megállója 150 méterre található.

Hívjon bizalommal!

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 148717989

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel


Utoljára aktív: 4 napja

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn